Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 12 август 2019 г.

Препоръчвам: гледайте интервюто с адв. Екимджиев!



Приятно гледане, приятни размисли!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

4 коментара:

Анонимен каза...

Хубаво!Чудесно! Но...! Има програми, които можеш да използваш, за да изрежеш излишната част от 5 часовото видео, а не като абориген да го копираш и поставиш. Същото важи и за всичките ти снимки, които поместваш. Има леки програмки и приложения с които можеш да ги коригираш и подобриш. Защото иначе се изявяваш като индианец, който се радва на цветна стъклена дрънкулка, който бърза да я покаже на себеподобните си, за да се похвали. Ти правиш същото с твоята камера и мобилен телефон.
Много наподобяваш на лелките, които имат фейсбук и постват снимки за всички събития, които се случват около тях не спирайки да демонстрират "цветното индианско стъкълце". Зная, че няма да ти хареса коментара, защото обичаш само да те хвалят, но ако имаш малко философско мислене, както неуморно твърдиш, ще се възползваш от съветите, които ти давам. Ако не знаеш кои са тези програми и приложрния, съм готов да ти помогна, за да не дразниш посетителите на блога ти.
Бъди здрав!

Ангел Грънчаров каза...

Другарко завистлива мърморанке, Вие си направете блог и в него се ползвайте от собствените си тъй дълбокомудри совети. Ние предпочитаме да си останем такива - естествени, верни на живота, ненапудрени, истински.

Вие си се пудрете и се мажете с мазила - белким некого излъжете да Ви поверва! Бъдете здрава!

Анонимен каза...

Вари го, печи го, простака си остава простак!

Ангел Грънчаров каза...

Кой това ма, другарко? За адвокат Екимджиев ли се отнася репликата Ви?