Представена публикация

Призив за човечност

Една благородна човешка инициатива в помощ на Ангел Грънчаров Приятели, искам да ви помоля да помогнем на един човек, учител и пи...

понеделник, 12 август 2019 г.

Днес у нас си позволихме лукса да обядваме с... "месо"!


Пържено соево "месо" (1.20 лв. пакетчето!) - сита луксозна храна за опраскани (уволнени) от мутро-комунистическата власт реформаторски настроени учители по философия и гражданско образование, работещи в момента (за да оцелеят някак) като нощни пазачи на заплата, по-ниска даже и от минималната...Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

3 коментара:

Анонимен каза...

Ами така е при либерализма, демокрацията и пазарната икономика. Всеки получава от живота (т.е. от пазара) толкова, колкото заслужава (колкото струват неговите знания, умения, квалификация и опит).

Нали затова скачахте със символа на дявола (два пръста, вирнати като дяволски рога) през 1989 - 1991?

Сега ако не си доволен от пазарната оценка на твоя труд, може да си набуташ двата пръста откъм другия край на храносмилателната система.

Да ти е сладко :)

Анонимен каза...

Днес ревеше, че ядеш сух хляб с масло, а пак сега мръвки ядеш! Не си за жалене ти!

Анонимен каза...

Чудя ти се как може да си толкова лек на акъла, всичко каквото се храниш да снимаш, ти нямаш мозък хептен! Махленска клюкарка си оставаш!