Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 11 септември 2019 г.

Игра на съдбата: в пловдивската ПГЕЕ "ТЕТ Ленин" отново се оваканти учителското място по философия!


Съдбата (животът) пак си устройва превъзходна шега: в пловдивската ПГЕЕ "ТЕТ Ленин" отново се оваканти учителското място по философия! Разбира се, в името на шоуто ще подам документите си, ще кандидатствам за учителското място, от което бях изритан като мръсно коте преди две години и половина! Ето и самата обява, публикувана днес:

ПГЕЕ, град Пловдив, община Пловдив



ДЛЪЖНОСТ: Учител по философски цикъл 
БРОЙ СВОБОДНИ МЕСТА: 1 
МЯСТОТО Е СВОБОДНО, СЧИТАНО ОТ: 16.09.2019г. 
МЯСТО НА РАБОТА: ПГЕЕ 
ИЗИСКВАНИЯ ЗА ЗАЕМАНЕ НА ДЛЪЖНОСТТА 
ОБРАЗОВАНИЕ: висше - бакалавър 
СПЕЦИАЛНОСТИ И КВАЛИФИКАЦИЯ: Философия 
ИЗИСКВАН ТРУДОВ СТАЖ: няма 
ДРУГИ: 
ВИД ТРУДОВ ДОГОВОР: за определен срок 
РАБОТНО ВРЕМЕ: пълно 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ
Заявление за заемане на длъжността
Професионална автобиография
Копие от документа удостоверяващ завършена степен на образование и квалификация
Справка за придобития стаж и професионален опит - препис-извлечение от трудова книжка или трудова книжка /копие/
ДОКУМЕНТИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЩЕ СЕ ПРИЕМАТ 
ОТ: 11.09.2019г. 
ДО: 13.09.2019г. 
В СГРАДА НА: ПГЕЕ, град Пловдив, район Централен 
АДРЕС: бул. Пещерско шосе 26 
ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА: 032/643-675 
ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ: 11.09.2019г. 


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

16 коментара:

Анонимен каза...

Кандидатствувай. Няма съмнение, че ще те вземат.

Анонимен каза...

Бай коньо за зелена трева! Няма да те вземат никога учител Грънчо, къде си тръгнал, там си има човек вече. Правят си шеги с теб,директорката едва се отърва от теб да не е луда пак да те вземе, а и нямаш правото да преподаваш!

Анонимен каза...

С тая комунуидна диплома, другарю къде си тръгнал за даскал? Никои не я признава. я снимай я да я видим каква е пише ли че имаш право да си даскал, ако не я снимаш, марш за Русия там да преподаваш! Ние сме американци тук в България!

Анонимен каза...

Като гледаме - изискване за трудов стаж:НЯМА; изискваме за образование :БАКАЛАВЪР! В скоро време идискването ще се сведе до :завършено средно образование и документ за посещавани курсове по философия! Придпомняме - с подобен документ за посещавани курсове по испански език цял консул във ВВаленсия бе назначен. Още Бр.Нушич писа в дипломата за ВО работа не можеше да си намери, и затова ползвал дипромата за прогимназия! Такче: Ангеле 0 изваи си дипломата за прогимназия и шансовете ти да те назначат за учител ще се увеличи многократно! ПРИ ТАКА ДОБРЕ ОРГЯНИЗИРАНО УПРАВЛЕНИЕ НА СЪВРЕМЕННОТО ОБРЪЗОВАНИЕ В БЪЛГАРИЯ!

Иванка Топалова

Ангел Грънчаров каза...

Моята диплома е магистърска, нищо чудно пак да изтърсят, че магистри по философия не могат да участват в подбора - понеже били "прекалено квалифицирани" (и това ми беше казано вече в едно училище!) А пък последното, което имах щастието да чуят ушите ми, беше от устата на самата инспекторка по философия, която ми заяви, че моята диплома нила "невалидна", с нея не могло да учителствам - понеже в нея пишело "философия", а не "учител по философия". Идиотщини колкото щеш! Доживяхме до много тъжни времена, в тъй приказната страна МУТРОЛАНДИЯ вече няма невъзможни неща, а образование в истинския смисъл вече няма, има само пародия на образование...

Анонимен каза...

Тъпунгер, тъпунгер, тъпунгер. Не разбра ли, че директорката ни Анастасова няма никога да те вземе. Гладна кокошка просо сънува. Цър, цър, цър.

Анонимен каза...

Тя много държи май да изхвърчи от този пост, щом продължава с идиотщини и инати. Не щяла да вземе преподавател като Грънчаров! А за тези ученици кой трябва да се грижи? Не е ли тя именно затова назначена? Да го назначава или да се маха, щом основното задължение не може да си изпълнява, а то е грижата да има квалифицирани преподаватели.

Анонимен каза...

Абе вие акъл имате ли? Знаете ли какъв престиж има в света университетът в Санкт Петербург? Бивш министър на образованието беше завършил там. И Путин доколкото знам. Независимо от това червени, сини или зелени сте по партийна линия, съветската школа и научна мисъл си има престиж в света.
И там не може да отиде да учи някой случаен, трябва да е пълен отличник в средното образование и ако не е добър още в първи курс ще отпадне. Никой от тъпия ТЕТ не е можел и да мечтае за такова образование. Какво се пишете сега за велики, да вземем вашите дипломи да разгледаме от средно и висше образование, да видим каква ви е картинката. Тройкаджии и четворкаджии ще преценяват завършилия в Санкт Петербург и ще изказват мнение, че не пишело учител по философия. Той е специалист по философия, какви ги дрънкате? Учител е най- низшия пост, който може да заеме! Излагате се, за кой ли път, ако не го назначите! Това училище не ви е собствено наследство, та да си правите каквото ви душа иска! Ще го назначи и ще си затваря устата директорката, няма да му се бърка изобщо в работата, ако не е завършила в Кембридж!

Анонимен каза...

То е ясно, че щом пуска три дена за кандидатстване, то е про форма само. Калинката пак калинки назначава и ако не слушкат- уволнява. Така де, никой по- умен от нея не трябва да има в нейното училище.

Анонимен каза...

Добър ден ,
изпращаме Ви входящ номер АД-02-694/ 12.09.2019

РУО Пловдив

Анонимен каза...

Комунуидна диплома няма, нито комоноидна, нито кумуноидна, нито кумуноудна. Дипломите нямат партия. Има само дипломи от престижен и непресторен университет. Вие най-вероятно сте от непрестижен, защото сте неграмотна, има две правописни грешки и липсва пунктуация.

Анонимен каза...

Документите Ви са заведени с вх. № 968/12.09.2019 г.

pgee plovdiv (pgee_plovdiv@abv.bg)

Анонимен каза...

Регистрираха ти документите, Грънчаров. Тоз път ща земат!

Ангел Грънчаров каза...

Няма да ме вземат, разбира се. Ний знаем това. Просто бяхме длъжни да дадем шанс на директорката на излезе от тресавището, в което е затънала до шията... човеци сме в крайна сметка!

Анонимен каза...

Нямаш педагогика, снимай си дипломата,да я видим нямаш правото да преподаваш!

Анонимен каза...

И чистачките в училищата ги назначават само ако са гербовачки или поне комунистки, а какво остава пък за учителите! Ти, Грънчаров, луд ли си - та подаваш напразно документите си за учител по философия?! Кога ще ти дойде акъла, драги, слез на земята, стига си хвърчал в облаците...