Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 29 октомври 2019 г.

Призовавам избирателите-демократи заради спасяването на погиващата българска демокрация протестно да гласуват за негербовашките кандидати!


Ще го кажа пък нека да ме плюят и проклинат: в името на голямата промяна в свидното ни отечество, т.е. в името на демутризирането на България и връщането й към нормите на демокрацията си заслужава ние, избирателите-демократи да направим този вдъхновен от високи идеални, чисто духовни подбуди нравствен компромис и навсякъде, включително и в София, да подкрепим немутренските, негербовашките кандидати!

В името на възраждането и възкресяването на загиващата българска демокрация, в името на спасяването на страната ни от ченгесаро-мутро-милиционерско-комунисто-гербовашката тирания ние, истинските демократи, ще се съюзим ако трябва с дявола: да, в живота се налага да се правят и тежки нравствени компромиси - ако не искаме да се държим като глупаци, като идиоти, които вредят на дълготрайния интерес на нацията и страната!

Аз лично в неделя в Пловдив ще подкрепя Славчо Атанасов - с отвращение, разбира се. И си позволявам да призова всички ония демократи, които искат в тази толкова тежка ситуация да постъпят разумно, да направят добро, т.е. да направят нещо, което има благотворен смисъл за достойното бъдеще на България, ако трябва със затиснати с пръсти носове да гласуват за Мая Манолова, щото изборът в София е най-важният - промяната към добро в България ще започне отново от София!

Толкова. Можете вече да започнете да ме плюете и да ме проклинате. Аз казах нещо, което някой трябваше да го каже, казах една истина, не ми пука, че заради нея ще пострада, моля ви се, "имиджа" ми; за истината съм способен да пожертвам и доброто си име!

И тъй, призовавам демократите в София в името на България и заради възраждането на агонизиращата българска демокрация да гласуват протестно и с пълно отвращение за Мая Манолова!



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

6 коментара:

Анонимен каза...

Никой не може да събори ГЕРБ - те просто са най-добрите.Това показват резултатите в цялата страна. Но вие явно не сте го разбрал. Продължавайте да удряте главата си в стената.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, ние не отричаме, че ГЕРБ са най-добрите. Но възниква въпросът: в какво са най-добри? В краденето, в лъжите, в мискинлъците, в тарикатлъците, в далаверите... ето в тия неща те безспорно са най-добрите. ГЕРБ отдавна е свалил себе си от власт щото е извън закона, просто гражданите не осъзнават това, иска се време. А Вие, другарко, не е зле да си пиете по-редовно хапчетата...

Анонимен каза...

Ицо Хазарта:Не знам дали да адресирам това, което ще напиша, към лидерите на "Демократична България", или към симпатизантите. Ако съдя по резултатите от вчера - може би двете са едно и също.

Анонимен каза...

Ще изразя позицията на най голямата група 49% от избирателите ( на балотажите ще е над 60%) - боли ме к.....

Анонимен каза...

Подкрепям Грънчаров. Герб са най-големите боклуци. Всеки, който гласува за тях е срещу България.
Даниела Лалова.

Анонимен каза...

Какво се случи? Автентичен антикомунист и също толкова автентичен член и активист, а и кмет от истинското СДС да приканва за гласуване за най-отявленото комуноидно явление в София?! Какво става, що за деградация?! Нима с "нехигиенични средства" би могло да се постигне морална цел?!