Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 27 февруари 2020 г.

Запис на предаването "На Агората..." от 20 февр. 2020 г., тема: Дали не лъжем, че почитаме Апостола на свободата?



Приятно гледане, приятни размисли!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

4 коментара:

Анонимен каза...

Който хванат от улицата става водещ на телевизионно или радио предаване. Забавлявате ме искрено, господин водещ, дикцията Ви е много добра, а разсъжденията Ви са по искрено детски. Виждам, че цените високо образователната си степен, но е добре и да почитате от време на време, понеже знанията Ви хич ги няма.

Успех със забавното Ви предаване!

A.Grancharov каза...

Другарко мари, като имате такава хубава дикция и като имате също така толкова зрели (комунистически) убеждения и разсъждения, що тогава не зафанете да водите едно телевизионно предаване, та да ни научите кой е единствено-правилния начин за водене на телевизионно предаване?

Забавна сте! Не чувствате ли, че Вашата злоба и завист стана пословична вече?

Анонимен каза...

Като те гледам на стоп-кадъра, направо плашиш каква злоба излъчваш. Дано не те гледат малките деца, щото ще се стряскат насън. Торбалан ряпа да яде.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко мари, казахме вече милион пъти, че чувствата Ви към мен са изратени - и в този смисъл илюзорни. Понеже ме мразите силно и силно ми завиждате, по тази причина Ви изглеждам и толкова страшен - като "Торбалан"! Не е зле да се консултирате с психихихиатър, с оглед да не Ви фане параноя.