Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 11 февруари 2020 г.

Защо антикомунист е невъзможно да произнесе думите: "Мръсен комунист, умри!"


Пример за грозна и злобна лъжа, която един комунист (при това артист, ще си позволя да премълча името му - защото мене ме е срам заради него!) си позволи по кошлуковизията: Стефан Данаилов, по думите му, в "най-лошите дни на демокрацията ни" ходел из София с нахлупено над очите кепе (за да не го познаят хората!), щото когато го срещали по улицата, софиянци му викали: "Мръсен комунист, умри!". Представяте ли си? Аз смятам, че тия точно думи е невъзможно някой антикомунистически настроен човек да му ги е казал - понеже добре познавам ценностите и манталитета на антикомунистите (които в очите на комуниста изглеждат сякаш имат рога!). (А ако някой му ги е казал, това явно е бил не антикомунистически настроен човек или демократ, а му ги е казал някой провокатор, имащ за цел да настройва хората тъкмо срещу антикомунистите!)

Разбира се, водещият, пред когото този лъжлив комунист изтърси тия думи, нищичко не каза, никак не реагира спрямо тъй грозната и очевидно лъжлива манипулация. Да, ние, антикомунистите, не сме толкова злобни и понеже ценим личното достойнство, никога не бихме си позволили такива злобни думи - каквито ни преписва този въпросният другар.

Та значи думите "Мръсен комунист, умри!" могат да се родят само в съзнанието на човешки изроди, които са способни не само да казват такива злобни и страшни думи, но са способни направо и да убиват своите политически противници, а на такова злодейство, както знаем от опита на живота и на историята, са способни само комунистите! (А от цялата тази случка, която ви разказвам, сами можете да си направите и извода, че по-големи и по-безскрупулни лъжци от комунистите никога не е имало и едва ли някога ще има и занапред, те заслужено са най-големите шампиони на лъженето; да не говорим за това какви абсолютни герои на краденето пък са те, за туй нещо думи нямам даже!)



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Уважавай починалите поне .