Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 18 март 2020 г.

Има ли дезинфектант, способен да ни спаси от вируса на милиционеро-комунизма?




























Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

8 коментара:

Анонимен каза...

Има разбира се - смъртта. Ако прогнозите са вярни до края на годината ще си отидат и последните комунисти.

Анонимен каза...

Откъде ги намирате тези частушки в шарените квадратчета? Смях се много!

Ангел Грънчаров каза...

Другарко мари, много сте станала кръвожадна! Защо им желаете смъртта? Да не сте станала боковистка? Какво Ви правят комунистите, та нали и Вие сте комунистка?

Анонимен каза...

Няма значение аз какво желая а статистиката какво казва. Плюс това не би ли трябвало да сте доволен - не ги ли борите постоянно?

Ангел Грънчаров каза...

Как да съм доволен ма, другарко, аз не съм кръвожаден като вас, комунистите?! Ние, демократите, другарко, сме човеколюбиви хора... за разлика от вас, комунистите... радвам се, че така хубаво го показахте днес!

Анонимен каза...

Лошо пишат и лошо говорят - все eдно че са нещо над нас и някакви повелители, и все те прави (Запада), а ние криви... Все едно че сме втора ръка... Преведи си го, имаш ли акъл дотолкова?...



https://www.mail.com/int/scitech/health/9804940-balkans-fights-virus-amid-lack-doctors-medical-sup.html#.1258-stage-hero1-3



Не знам сърбите да са втора ръка, или турците, или руснаците...



Но всички тия по-горе са импотентни военно, с изключение на руснаците - затова Запада се прави, че ги няма... Една шеста от сушата, а какво има в западните новини - едно нищо, все едно че там не живеят хора!!... Така беше и през студената война, толкова се интересуваха от теб & кво учиш y Ленинограда... Не познаваш ти английското лицемерие и омраза - те мразят всичко, и себе си...



А руските медии съвестно превеждат и публикуват всяка американска глупост, после я дискутират...



Е къде отиваме така?...



Много обичат в English-Западa думата bully = бабаит, дерибей, който потиска другите...



Ами на Изток кой мислиш че изглежда така - точно USA...



USA ще берат ядове, и аз не ги трая, а представи си как е в Москва...



Третата война е на път, дано BG прецака пак всички, както си го прави открай време - прецака няколко империи (то си има виц за това, ама какъв философ си ако не го знаеш, питай във фейса, ще ти го кажат) - прецака значи най-напред византийците, после турците, после руснаците, май е ред на US дебелите чукундури, ха-ха-ха... Вица за Клинтън и българите, все ще го знае някой от имбецилите ти във фейса, сегашния Комсомол на изгубените души по пътя им към ада, ахой...



Дето ми говорят за смъртта, а не споменават Христос, егати и едноклетъчните има при вас...

А. от Австралия

Ангел Грънчаров каза...

Объркал си се нещо. Западът никого оне мрази. Свободните хора никого не мразят. Глупаво е да мразиш тия, които не са като теб. Само руските комуноиди мразят Запада - и Америка най-вече. Знаеш ли защо толкова мразят Америка руските коммуноиди-путинци и путинки? По една причина: защото ЗАВИЖДАТ. А завиждат защото Западът и Америка превъзхождат ПУТИНЛАНДИЯ във абсолютно всички отношения. Путинландия превъзхожда Запада само в едно-единствено отношение: озлобеността си. Тя наистина е колосална. Помисли малко и ще се съгласиш с мен.

Анонимен каза...

Нещата започват да стават все по-ясни. Глобално задкулисие прави терористична атака срещу света, прикрита зад корона-вирус или подпомогната от него. Навсякъде нужното ниво на истерия се поддържа от разни униформени генералчета или президентчета като Макрон, говорещи за война.

Основната ЦЕЛ на всичко това, според мен е да ни ПРИНУДИ ДОБРОВОЛНО да се откажем от ДОСТИЖЕНИЯТА на глобалния либерализъм: демокрация, свобода на движение, търговия, равенство и братство.

Управлението на тълпите чрез страх ще се подсилва всяка година с някой и друг нов дизайнерски вирус, докато в КРАЙНА СМЕТКА, не се стигне до смъртта на ГЛОБАЛНИЯ ЛИБЕРАЛЕН ЕДНОПОЛЮСЕН МОДЕЛ и не се смени с ДВУПОЛЮСЕН или МНОГОПОЛЮСЕН. Отново МАХАЛОТО ще се върне в другата позиция на ЗАТВОРЕНИТЕ ГРАНИЦИ, както беше през соца и СВОБОДИТЕ, с които така бяхме свикнали, поне ние по-младите, ВЕЧЕ НЯМА ДА ГИ ИМА. И това ще стане пак ДОГОВОРЕНО, така както беше и преди прехода към демокрация.

Хора, които са достатъчно наясно с ТОЗИ ПРОЦЕС като ДС агенти (напр. Георги Марков) КООРДИНИРАНО ПЛЮЯТ ПО глобалния либерализъм, като се опитват да внушават на населението, че ИМЕННО ТОЙ е довел до ВИРУСНАТА ПАНДЕМИЯ и едва ли не ЕС е виновен за нея. ВНУШАВА СЕ УМИШЛЕНА ОМРАЗА КЪМ ЕС и Европейските Ценности и ХОРАТА УМИШЛЕНО БИВАТ НАСЪСКВАНИ срещу тях.

Ще се налагат НАСИЛСТВЕНО ВОЕННИ ПОЛОЖЕНИЯ срещу ДИЗАЙНЕРСКИ БИОЛОГИЧНИ ЗАПЛАХИ, срещу които САМО ПРЕДВАРИТЕЛНО ИЗБРАНИ имат ВАКСИНИ.

ЧАКАТ НИ ТЕЖКИ ВРЕМЕНА и БОГ ДА НИ ПАЗИ.



Asst. Prof. George Pashev, PhD, M. Eng.
http://gpashev.com