Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 19 март 2020 г.

Дали глобалното задкулисие не провежда терористична атака срещу либералната демокрация, прикрита зад корона-вируса?


Нещата започват да стават все по-ясни. Глобално задкулисие прави терористична атака срещу света, прикрита зад корона-вирус или подпомогната от него. Навсякъде нужното ниво на истерия се поддържа от разни униформени генералчета или президентчета като Макрон, говорещи за война.

Основната ЦЕЛ на всичко това, според мен е да ни ПРИНУДИ ДОБРОВОЛНО да се откажем от ДОСТИЖЕНИЯТА на глобалния либерализъм: демокрация, свобода на движение, търговия, равенство и братство.

Управлението на тълпите чрез страх ще се подсилва всяка година с някой и друг нов дизайнерски вирус, докато в КРАЙНА СМЕТКА, не се стигне до смъртта на ГЛОБАЛНИЯ ЛИБЕРАЛЕН ЕДНОПОЛЮСЕН МОДЕЛ и не се смени с ДВУПОЛЮСЕН или МНОГОПОЛЮСЕН. Отново МАХАЛОТО ще се върне в другата позиция на ЗАТВОРЕНИТЕ ГРАНИЦИ, както беше през соца и СВОБОДИТЕ, с които така бяхме свикнали, поне ние по-младите, ВЕЧЕ НЯМА ДА ГИ ИМА. И това ще стане пак ДОГОВОРЕНО, така както беше и преди прехода към демокрация.

Хора, които са достатъчно наясно с ТОЗИ ПРОЦЕС като ДС агенти (напр. Георги Марков) КООРДИНИРАНО ПЛЮЯТ ПО глобалния либерализъм, като се опитват да внушават на населението, че ИМЕННО ТОЙ е довел до ВИРУСНАТА ПАНДЕМИЯ и едва ли не ЕС е виновен за нея. ВНУШАВА СЕ УМИШЛЕНА ОМРАЗА КЪМ ЕС и Европейските Ценности и ХОРАТА УМИШЛЕНО БИВАТ НАСЪСКВАНИ срещу тях.

Ще се налагат НАСИЛСТВЕНО ВОЕННИ ПОЛОЖЕНИЯ срещу ДИЗАЙНЕРСКИ БИОЛОГИЧНИ ЗАПЛАХИ, срещу които САМО ПРЕДВАРИТЕЛНО ИЗБРАНИ имат ВАКСИНИ.

ЧАКАТ НИ ТЕЖКИ ВРЕМЕНА и БОГ ДА НИ ПАЗИ!




Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

6 коментара:

Анонимен каза...

Дано тона да е началото на края на либерастките бесовщини!!!

Анонимен каза...

Не се връзвайте на конспиралници
А либералната демокрация бездруго доказа, че не работи.

Bacho Кольо каза...

А бе г-н асистънт професоре, кво е общото между глобалния либерализъм, от една страна и равенството и братството от друга?!? Та даже си ги турил в един логически ред...

Това твоето какво е - персонална заблуда или нескопосан опит да манипулираш малоумници?

Анонимен каза...

Добре, че си безгласна буква дори и сред приятелите си. Ако ти имаше някаква минимална възможност да влияеш на хората, щеше да е страшно! Ужасяваща е некомпетентността ти по въпросите, за които пишеш!

Ангел Грънчаров каза...

Другарки и другари, много ме радва, че така хубаво беснеете срещу демокрацията? Показахте комунистическата си душа така очебийно!!!

Анонимен каза...

Слабо, Грънчаров, много слабо...