Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 18 април 2020 г.

Знаете ли, че само Бог може да прави онова, което ние, човеците, смятаме за невъзможно?


Млад мъж, работещ в армията, беше непрекъснато унижаван, защото вярваше в Бог. Един ден капитанът искаше да го унижи пред войската.

Той извика младия мъж и каза:

- Млади човече ела тук, вземи ключа и отиди и паркирай джипа отпред. Младият мъж отговори:

- Аз не мога да карам!

Капитанът каза:

- Е, тогава помоли за помощ твоя Бог! Покажи ни, че Той съществува!

Младият мъж взе ключа, отиде до превозното средство и започва да се моли... Той паркира джипа на мястото перфектно, така както капитанът искаше.

Младият мъж излезе от джипа и ги видя всички плачещи. Всички казаха заедно:

- Искаме да служим на твоя Бог! Най-младият войник беше изумен и попита:

- Какво става?

Плачейки капитанът отвори капака на джипа, като показа това на младия мъж: колата нямаше двигател!

Тогава момчето каза:

- Вижте! Това е Богът, на когото служа, Бог на Невъзможното; Богът, който дава живот на това, което не съществува. Може да мислите, че има невъзможни неща, но с Бога всичко е ВЪЗМОЖНО.

ТИ, който четеш това, моли се, Господ работи ЗА СУПЕР ЧУДЕСА в живота ти днес. В името на Исус, аз се моля...

Напиши "Амин" за да потвърдиш тази молитва!



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: