Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 11 април 2020 г.

Един важен кинопреглед от хрониката на Царство България



Още един кинопреглед:



И още:



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

3 коментара:

Анонимен каза...

Ква е тая националсоц пропаганда?

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, нима не знаете, че вече не е престижно да сте привърженичка само на социализма?! Нима не знаете още, че сега другарят Путин нареди да сте вече задължително привърженички на национал-социализма и национал-комунизма като висш етап в развитието на социализма-комунизма?! :-)

Анонимен каза...

Здравейте,

Уведомявам Ви, че внесох Жалба срещу министър Ананиев онлайн в деловодството на Омбудсмана на Р. България, касаеща забраната за използване на паркове и градини и предложих по-стегнато и справедливо искане за тази точка от заповедта, което ще видите по-долу. Обмислям да напиша отделна жалба за носенето на маски задължително на публични места, като се мотивирам за увреждане на здравето ми. Ще цитирам мнение на СЗО, което е в сайта им и всеки може да прочете.




-------- Forwarded Message --------
Subject: Ombudsman form filled
Date: Sat, 11 Apr 2020 20:09:24 +0300 (EEST)
From: delovodstvo@ombudsman.bg
Reply-To: delovodstvo@ombudsman.bg
To: admin@gpashev.com

Име: Георги
Презиме: Петров
Фамилия: Пашев
ЕГН:
Пощенски_код: 4000
Адрес: бул. "Княгиня Мария Луиза" №23, ет.1, ап.3.
Населено_място: Пловдив
Телефон: 0895662140
Email: admin@gpashev.com
Институция: Министър на здравеопазването Кирил Ананиев
Описание: Относно Заповед на министъра с № rd-01-143/20.03.2020г. в частта т.1., а именно "преустановяват се посещенията на паркове, градски градини...". Намирам цитираната точка за: 1. Увреждаща здравето ми чрез създаване на реални предпоставки за влошаване на имунитета ми. 2. Е противоправно, поради това, че нормата е в подзаконов нормативен акт, а не в закон.
Искане: Министъра да отмени т.1. в цитираната заповед и при желание да я замени с по-прецизно написана, като например британския вариант: допуска се използването на зелени площи при нестатични дейности като джоггинг веднъж дневно, разходки и др. дейности при съблюдаване на дистанция.
Предходни_разглеждания: не ми е известно
Допълнителни_документи:

Георги Пашевъ