Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 10 април 2020 г.

Възможен ли комунизъм в Америка?




  • Fikret Ibrahim Fiko Дано да се появи.....🙂
    • Serbest Korkmaz Ще пиша на Елон Мъск да работи в това направление и да се кандидатира за Прездиент на САЩ. Надявам се да помете кандидатите и на Демократите и на Републиканците. Ще му пиша, че искам да говоря с него да ми звънне.
      1
    • Serbest Korkmaz За съжаление и Елон като мен е бил натурализиран Американеж и няма право да бъде президент. Този гений е по-нов Американеж и от мен. 😉 Нищо ние ще бъдем двигателят ще намерим млад технократ за Президент.
      1
    Напишете отговор...

  • Ангел Грънчаров Да запитам: в какъв смисъл "бунтарско" да е това движение? Да не е в смисъл на "комунистическо"? Щото аз пък добре знам, че комунизмът единствен е способен съвсем и напълно да съсипе, да разори, да унищожи тотално Америка. Стига да е изобщо комунизмът да е възможен там де... Което не е много сигурно, щото в Америка хората обичат все пак свободата, а комунизмът не е нищо друго освен патологична ненавист към свободата и най-вече към свободно живеещите личности...
    1


    • Serbest Korkmaz Не не комунистическо , а истинско капиталистическо. Тъй като САЩ през последните 30 години няма много общо с капитазлима, а по-скоро глобализационно ограбване на Американците , има нужда от истински капитазизъм. Ако това не стане САЩ ще стане комунистическо. X генрацията и Миленумите , които видяха грозното лице на грабителството на банките при загубата на домовете им от родителите днес са комунисти и имат за идоли Че Гевара. Поколението под 30 години в САЩ в мнозинството си са комунисти.
      1
    • Ангел Грънчаров Serbest Korkmaz Разбирам, благодаря за отговора. А заплашена ли е според теб Америка от комунизма, който в в днешно време се връща, но предрешен, преоблечен като путинизъм (представящ се за безкрайно лъжлив ляв "консерватизъм"!)?
      1
    • Serbest Korkmaz Да, заплашена е защото младите са толкова отвратени от игрите на хитреците, които зад маската на капиталзима практикуваха десетилетия наред грабителство, че са готови да се хваната за всяка подадена ръка.
    • Ангел Грънчаров Много ме уплаши това твърдение "Поколението под 30 години в САЩ в мнозинството си са комунисти", дано не си прав!
      1
    • Serbest Korkmaz Ангел Грънчаров Да, комунисти са. Това е доказано с проучване. Аз познавам много млади хора симпатизират на комунистите. Моите деца са мой ужас са с леви убеждения. Това поколение такъв автогол ще си вкара незнаейки какво е комунизъм, че и Бог няма да им помогне.
    • Ангел Грънчаров Чувал съм, че университетските професори в САЩ са предимно леви, учителите в гимназиите, предполагам, също, което е много опасно, ето, те възпитават предимно ляво "мислещи", сиреч симпатизиращи на комунизма млади хора, което е много опасно...
      1
    • Serbest Korkmaz Аз тук в САЩ съм виждал млади хора с татуировки сърп и чук и Че Гевара.
    • Ангел Грънчаров Значи и Америка се нужда от дясна, консервативна (рейгънова, тачърова) революция, която да върне ценностите на свободното пазарно общество; историята си знае работата, не вярвам и за Америка да важи това правило, а именно, че на човечеството му идва ак...Вижте още
      1
    • Ангел Грънчаров Serbest Korkmaz Ти младежи, дето си татуират чук и сърп и Че Гевара, чини ми се, не са толкова опасни, щото след 30-тата им година, лека-полека, самият живот ще им преподаде своите безценни уроци и акълът ще им дойде. Чувал съм, че хипарското поколение на 60-те години, което е било предимно с комунистически тежнения, лека-полека се е вразумило и са станали съмсем порядъчни американци, с леки изключения. Ето този пример с хипитата (през 60-те години комунизмът е бил значително по-опасен отколкото е сега!) е показателен: щом хипитата не са успели да комунизират Америка, и сегашните млади американци, поддали се на лявата комунистическа утопия, няма хептен да успеят да съсипят свободолюбивия дух на Америка...
    • Serbest Korkmaz Аз мисля, че сега положението е по опасно. Не забравайте, че по-време на хипитата Америка е в небивал икономически подем, който продължава до кризата с Иранският шах през 1979. Оттова Америка тръгва на зле. Младежите тук в САЩ са уплашени. Толкова уплашени, че на 30 години ги страх и да се оженят и да купят къща. Отвратени са от диктатурата на капитала и материялното. Старото капиталистическо поколение работило яко след ВСВ лека полека си отива. Това е прекрасно, работливо поколение с много виско морал. На тяхно място идват комунисти утописти.
    • Serbest Korkmaz Ангел Грънчаров Всички, университетски преподаватели , които аз познавам са левичари и комунисти.
    • Ангел Грънчаров Serbest Korkmaz Бог да пази Америка значи от комунизма, така излиза от думите ти! Аз обаче вярвам, че Америка е жизнеспособна и ще успее да се справи с комунизма, вярвам, че Америка има духовен имунитет за да удържи на комунистическия вирус, на комунистическата зараза! Убеден съм, че Америка няма да има почва за цъфтеж на комунизма, той там няма да успее да роди отровните си плодове и там...
      1
    Напишете отговор...

  • Dimitre Tzankov Президента Тръмп обърна политиката и фактически прилага нежна революция. Не случайно има незапомнена съпротива срещу него. Само 3 Импийчмънта в американската 200 и + години история.
    1
  • Serbest Korkmaz За съжаление Тръмп се провали с коронавируса. Още Ноември службите са му докладвали, че положението е опасно. Той доскоро твърдеше, че китйският вирус е грипче и излъга Американският народ. Не съм сигурен вече дали ще го презиберат. Не е достатъчно да има желание за борба с Китай, искат се действия. И той клекна пред корпоративните мафиоти.

ДИСКУСИЯТА ПРОДЪЛЖАВА ЕТО ТУК.



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

3 коментара:

Bacho Кольо каза...

Спорът колко дявола могат да се поберат на върха на едно игла е далеч по-смислен

Анонимен каза...

Комунизмът се завръща, но вече там, където изначално му е правилното място! Сбъдват се пророчествата!

Ангел Грънчаров каза...

Къде е правилно място на комунизма ма, другарко?! Там, където има много за лапане ли? В най-богатите страни ли е мястото на комунистическите лапачи ма, другарко? Не се ли налапахте като оглозгахте половината свят ма, другарко?!