Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 13 април 2020 г.

Дали пък "дистанционното обучение" не е като всичко останало в рамките на "образователната" система, а именно менте, наужким и "пунта мара"?






Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

6 коментара:

Анонимен каза...

Прекрасно е. В пъти по достъпно, и финансово и организационно. Нежеланите учители ще отпаднат от процесса, както и децата които не искат да учат. Най после истинско образование.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, чини ми се, че лъжете, както обикновено. Защо така хубаво лъжете? Някога казвала ли сте истината?

Анонимен каза...

Аз съм все още ученик и не смятам че на повечето им е толкова тежко (поне при нас в едно малко училище си уреждат живота добре)
Тази онлайн система за обучение така или инъче няма как да проработи тя е едно голямо отбиване на номера , по цял ден ни карат или да преписваме неща или да правил тестове от разстояние . Има случаи в които се пращат снимки на урок от учебник в които почти нищо не се вижда... Гения на българското образование ни докарва че повечето ни групи с учители са Фейсбук- групи и често се случва съдържание да не се показва на време и вероятни отсъствия да биват писани... Гледам на тази система като един будилник за 09:00 защото така или инъче известията ми съсипват деня... Голям процент от останалите ученици дори не си правят труда да влизат камо ли да пишат нещо...
Според мен те ще си получат заплатите защото нали ни обучават , а ние нашите знания ако сами си нямаме желание за такива никога и няма да ги намерим така или инъче... защото и в редовната система в повечето училища е по зле и от тази , има часове в които наистина се учи нещо и много уважавам тези учители , но има и часове в които просто се отбива номера , диктуват се планове и в останалото време от часа просто чакаме междучасието... и от нас се очаква да се приберем вкъщи да си отделим 3-4 часа да седнем и да учим планове от вкъщи , тъй че за мен няма никаква особена разлика даже сега е дори по добре че не ги диктуват и не си губя времето да пътувам напразно и да ставам рано...
Това е от мен , реших да ти дам едно мнение по въпроса , уважавам изключително много теб като личност и за мен е чист късмет да имам подобен приятел!

Благодаря че пазиш истината и не се поддаваш на глупави манипулирани безумници!

Тани Н.

Ангел Грънчаров каза...

Здравей! Благодаря ти за толкова важното за мен и интересно мнение, в което ми казваш цялата истина, така, както си я видял! Благодаря ти и за добрите думи по мой адрес, за мен те са стимул да продължа работата и борбата си! Аз днес попитах тъкмо по този въпрос, дали т.е. "дистанционно обучение" върви добре (както твърди Министерството, т.е. Министърът), или има нещо много гнило в тази работа, защото ние, гражданите, нищо не знаем, никой нищо не казва, да не говорим за това пък да покаже (примерно чрез клип или по друг начин) как конкретно вървят работите; по тази причина си мисля, че най-вероятно просто ни лъжат, че уж всичко било ОК. Ето, че ти потвръждаваш моето очакване, моята допускане. По тази причина казаното от теб е толкова важно за мен, личи си, че казваш нещата точно както са! Всичко добро, обаждай се пак, ще се радвам да обменяме мисли!

Bacho Кольо каза...

Основният проблем на обучението е липсата на мотивация на учениците да се образоват.
И поради това няма никаква разлика дали то е дистанционно или не.
В този смисъл обучението е типична "пунта мара"

Анонимен каза...

SI4KI 6E OMREN