Представена публикация

Призив за човечност

Една благородна човешка инициатива в помощ на Ангел Грънчаров Приятели, искам да ви помоля да помогнем на един човек, учител и пи...

събота, 23 май 2020 г.

Честит ви празник на духовността 24 май!


Моето основно занимание е писането. Аз съм писател с 30 издадени книги и въпреки това съм абсолютен бедняк, който, за да оцелява физически, т.е. за да не умре от глад, се е принудил да работи като пазач за минималната заплата (преди това десетилетия преживявах криво-ляво с учителстване, но мутро-комунистите ме надушиха, че съм бил влияел "неправилно" на учениците и ме опраскаха, изритаха ме от образователната система и ме държат остракиран от нея години наред!). По-красноречив пример за АНТИДУХОВНОСТТА у нас едва ли може да се даде! Интелектуалната дейност у нас не се цени изобщо - щото мисленето не се цени, духът съвсем не се цени.

С оглед на казаното по-горе си позволявам да ви кажа:

Честит ви празник на духовността 24 май!Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

2 коментара:

Анонимен каза...

Не писател. Писач.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, Мие ли издавате удостоверенията кой и писател и кой е писач? На какво основание сте си присвоила тази тъй висока длъжност? Като самата Вие не сте написала нищо (освен некой и друг донос) как тогава да можете да различите писателя от пишуркото?