Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 1 май 2020 г.

Как да се борим с фалшивите новини?


Може ли да се борим с фалшивите новини като настояваме да се въведе цензура? Ето какво казах на един радетел на самоцензурата:

Как народът ще почне да различава фалшивите от нефалшивите новини ако започнем да му забраняваме да се среща с фалшиви новини? Цензурата (самоцензурата) ли ще ни брани от фалшивите новини? Ами ако въведем цензура дали няма да стане така, че всички новини да станат хептен фалшиви?

Помните ли какво пишеха вестниците в тъй непрежалимата от някои хора ера на социализмо-комунизма? Ликвидираме ли свободата дали няма да ликвидираме и всеки повей на истина.

В тъмното всички котки са сиви...



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Четенето на блога на г-н Грънчаров е най-добрата имунизация срещу фалшивите новини!