Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 19 юни 2020 г.

Въпреки монолитната сплотеност на своя колектив пловдивската ПГЕЕ "ТЕТ Ленин" върви назад...




Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

11 коментара:

Анонимен каза...

Това училище още ли е име Ленин ?

Serbest Korkmaz

Анонимен каза...

Serbest Korkmaz Името му е само ПГЕЕ, но Грънчаров е завършил в Русия и има слабост към комунизма 😉

Ники Димов

Ангел Грънчаров каза...

Това училище в Пловдив масово го наричат "ТЕТ Ленин"... Новото му име ПГЕЕ никой не го използва, то умишлено се държи така, та да е в сила старото му име именно ТЕТ "Ленин". Другарите са хитри, коварни и подли. Когато аз предложих патрон на училището да стане Стив Джобс (починал точно тогава!) срещу мен скочиха всички комунисти и комуноиди и в дружен фронт удържаха това да не стане, т.е. в сила да остане тъй любимото им ТЕТ "Ленин". Мен заради тази моя инициатива ме опраскаха, изритаха ме от училището, в което бях работил 17 години. Аз като ти казвам, че комунизма в България и особено в ТЕТ "Ленин" не е мръднал и на сантим, би следвало да ми вярваш. А Ники дърдори простотии, той напоследък изпитва силна любов към комуниста Боко и към гербовашкия комунизъм в частност.

Анонимен каза...

Продължава да го нарича така само защото не са приели името предложено от него. Тъй да се каже-НА ИНАТ. Жалка история!

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, а отхвърлилите моето предложение и оставилите училището без патрон (с цел народът да продължава да го нарича "ТЕТ Ленин"!) от КОМУНИСТИЧЕСКИ ИНАТ ли постъпиха така, или по някакво друга причина? Вие нима не знаете, че инатът на комунистите е най-грандиозният инат във Вселената, също както е недостигната тяхната ЛЪЖЛИВОСТ, на която Вие сте тъй прекрасно олицетворение?! :-)

George Pashev каза...

Другари и другарки, пичове и пичове в женски род!

Интересно би било да видим цялата класация: от първото до последното "даскало" в града. Интересуват ме тези в града, а не в областта. Би следвало да изискате тази информация от регионалния инспекторат по образование :)

Освен това е интересно да има и разбивка по отделни предмети: например по "математика" и "физика", например :)

Иначе, така публикуваната класация е все едно да сравняваш ябълки със шишарки: няма база за сравнение. Да не говорим, че скалите за оценяване, критериите са различни и навярно скалите са преминали ревизия тая година, в зависимост от средно статистически получените точки.

Даже беше по-добре да публикуват не оценки, а точки, защото оценяването всяка година е изкривено и различно спрямо формулата за оценяване спрямо точки, която всяка година е различна.

А що се отнася до "ТЕТ - Ленин", останал без патрон, препоръчвам да го кръстят:
ТЕТ :
1) Джон Атанасов; 2) Никола Тесла; 3) Георг Ом; 4) Пол Друде; ...
Има много варианти за имена в електротехниката.

С уважение,
гл. ас. д-р инж. Георги Пашев
http://gpashev.com

Ангел Грънчаров каза...

А имена в електрониката бихте ли съобщил на другарката директорка, която нищо чудно още да смята, че Ленин не само че е изобретил електичеството в СССР, но и собственоръчно е създал цялата Вселена. :-)

George Pashev каза...

Ако смятате, че директорката не познава заслужили световни имена в сектора; то можем да гласуваме и да се обединим около някое име и да ѝ го предложим в официално писмо :)

Ангел Грънчаров каза...

Е, как ще познава значими имена в сектора като самата тя е филоложка? Те, филолозите, все пак от всичко разбират, ама конкретна информация изобщо не знаят...

А иначе идеята е хубава. Този проблем за патрон на ТЕТ-а е хубаво да се постави отново... да видим каква ще е реакцията на въпросния "сплотен около любимата си директорка колектив" :-)

Анонимен каза...

Предлагам да бъде: "ТЕТ Ангел Грънчаров" и да открият специалност по грънчарство.
Така ще се увековечи името на най-великия философ, който е имала България. Да се свети името му!

Анонимен каза...

Абе, другари и другарки, дами и господа, скъпи съмишленици и съидейници...

Обяснете ми как е възможно при толкова сплотен педагогически колектив физкултурния салон на училището, започнат през 2015 г., все още (2020 г.) да не е завършен?! За това време бяха построени толкова много жилищни сгради... А това е един най-обикновен физкултурен салон!