Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 13 юли 2020 г.

Нима не знаете, че Гешев е парцал на Пеевски-Доган-Борисов?


Представяте ли си, има хора, който яко са лапнали въдицата на пропагандата, която медиите правят на Гешев: той бил смел, той бил правил невиждани неща, той бил нашият герой, който най-сетне щял бил да победи мафията, и други такива глупости на търкалета дърдорят тези родни лапнишарани! Ето какво казах тази заран на един такъв безпределно наивен, сиреч напълно немислещ нашенски двукрак шаран:

- Ето по този пункт си съвсем заблуден и подведен от пропагандата. Гешев получи поста главен прокурор като награда за това, че скри Пеевски от разграбването на КТБ. Пеевски му ортанизира и плати "избирането". Сега Гешев е на пряко подчинение на Пеевски, сиреч на Доган. Иначе казано, е техен парцал. Такава е истината, драги ми лапнишаранчо!



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

8 коментара:

Анонимен каза...

С подобно отношение към събеседниците си винаги ще ви презират. И правилно.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, според Вас излиза, че за да ни обичат събеседниците требва да ги лъжем? Аз като им казвам истината, другарко, им правя добро, ала Вие туй нещо не можете да го разберете, щото сте извратена. За Вас доброто е "зло", а злото - "добро", само дето това така не може да бъде реално, съзнавате где Ви е проблемът?!

Анонимен каза...

Там е работата, че не казвате истината. Нямате представа от такива неща.

Ангел Грънчаров каза...

Мерси за комплимента, но просто немаше нужда, другарко. Догаждате ли се що значи току-що казаното във Вашите уста? :-)

Анонимен каза...

Това си е Вашият блог, Вашата трибуна, г-н Грънчаров, но към всяко несъответстваща на мнението Ви реплика защо отговаряте стереотипо като закоравял партиен секретар на открито партийно събрание по времето на Тодор-Живковото управление? Груба психологическа грешка е да настройвате всеки мислещ срещу Вашата позиция. Какво печелите от общуване с аудиторията, към коЯто явно силно се стремите! Желая Ви здраве и умението на Сократ да общува!

Ангел Грънчаров каза...

Е, сега, другарко, Вие "всеки мислещ" ли станахте теперь? Недейте така де, смешно е. И да ме величаете така грозно, да ме обявявате за "загорял партиен секретар от ерата на непрежалимия Тодор Живков", това веч е множко, другарко, недейте така де! Аз имам нужната аудитория, другарко, просто Вие сте моята любимка, щот правите тук, в блога ми, джумбуш, веселите ни, та затуй с Вас се джафкаме, да върви, дето се вика, шоуто. Без веселие занакъде сме?!

Анонимен каза...

Грънчаров, защо смятате жените за неспособни да разсъждават, та към всеки Ваш опонент се обръщате като към "другарка"? Това проява на мъжественост ли е, според Вас?

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, не "жените" смятам неспособни да мислят, смятам за неспособна да мислите единствено Вас. И само Вас наричам "другарка". Вие да не би да се отъждествявате с всички жени на света, другарко, та това е сериозен симптом на тежка болест?!