Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 8 юли 2020 г.

Кое е новото в медийните ми изяви?


Ежедневните ми коментари по актуални (политически най-често!) въпроси, които правя за сайта ПАРАЛЕЛ 42 (те биват качвани на YouTube-канала на същия този сайт) вече се излъчват и по Пловдивската обществена телевизия под рубриката "АКЦЕНТИ с Ангел Грънчаров". Примерно тази вечер поредният мои актуални коментари ще бъде излъчени в 20.10 ч.


В предаването ИЗКУСТВОТО ДА СЕ ЖИВЕЕ, което водя вече трета година всяка седмица, възнамерявам да започна нова поредица, тя ще се нарича СЕМИНАР ПО СВОБОДА. Ще се постарая да помагам особено на младите хора в практикуването на свободата, т.е. в това предаване няма да се теоретизира, а ще се обсъждат конкретни житейски и личностни казуси, имащи непосредствен практически смисъл. Ще правя предаването в Мрежата, ще бъде на живо онлайн, ще се включвам наживо на своята страница във ФБ засега в не точно установен час, т.е. в предаването ще могат да се включат ония от приятелите ми, които имат късмет да са онлайн когато намеря сгодно време да встъпя в диалог с тях. (Постепенно ще определя точен час и за това общуване наживо с ония от вас, които имат интерес към тази нова моя инициатива.

Основното ми дискусионно и политическо предаване по Пловдивската обществена телевизия, именно предаването "На Агората с философа Ангел Грънчаров" (съществуващо вече седма година!), продължава да се излъчва на живо всеки четвъртък, от 11 часа. Живот и здраве да е - смятам да продължа с него понеже навлизаме в изключително тежък и направо съдбовен период: защото страната ни освен че се мутризира тотално, също така тотално е и неуправляема. И зависи от хрумванията на един крайно неуравновесен и оцапан тотално човек, знаете кой е той, нали?

Хубава вечер ви желая! До нови срещи - онлайн и в предаванията ми по ПОтв (и в дискусиите в разни сайтове, в които участвам!)!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: