Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 24 август 2020 г.

Дали пък мутрите, които ме опраскаха и остракираха от образованието, всъщност не ми сториха благодеяние?!



Днес изгревът е по-особен. Пак съм на работа - тук, в пустошта. Може човек да мисли и да пише колкото си иска. Благодат! Дали мутрите, дето ме изритаха от образованието, не ми направиха благодеяние? Може пък да напиша някоя хубава книга, знае ли се?!



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

3 коментара:

Анонимен каза...

Писателите които пишат книги които са определени от читателите като хубави имат в пъти по висок жизнен стандарт от който и да е учител. Наистина е благодеяние.

Анонимен каза...

Ще напишеш, ама дръжки! Коси трева, храни редовно кучката и продължавай да хленчи с всичка сила. Все някой балък може и да ти се върже.

Ангел Грънчаров каза...

Давайте, другарко! Напъвайте се, можете още по-големи мерзости да измислите! Не се примирявайте само с досегашните си постижения!