Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 20 август 2020 г.

Малък откъс от моите коментари на страницата ми във Фейсбук



Браво, София!!! Заслужавате уважението и благодарността на цяла свободолюбива и демократична България - за това, че се държите на такова високо ниво!!! Приемете нашия поклон! Дерзайте! Цялата ни надежда е във вас!!!!!!



















Малък откъс от коментарите ми на моята страница във Фейсбук, посещавайте и нея, там най-вече коментирам в тъй бързо променящата се ситуация!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

9 коментара:

Анонимен каза...

Разбира се, че няма да бойкотирам Марешки - той продава бензина най-евтино. Аптеките му също са отлични. И аз, и приятелите ми зареждаме само при него. И ще продължим.

Ангел Грънчаров каза...

Ние знаем, другарко, че Вие сте нихилистка и материалистка, тъй че за Вас нищо идеално и духовно нема значение...

Анонимен каза...

Така е във всяко общество със свободен пазар. Който предлага търсената стока най-евтино, печели. Така и трябва да е. Оставете най-после соц-мечтите си.

Ангел Грънчаров каза...

Кой, другарко, Ви излъга, че пазарът у нас е свободен? Я си помислете поне малко...

Анонимен каза...

AчО ПазачО, не пиши коментари във Фейсбук, не ставаш за писател, дори за драскач. Отивай да вардиш на хората бостаните.

Анонимен каза...

Толкова ви плаши емиграцията поради тази причина - ще докаже че сте неспособен да оцелеете в пазарна икономика.

Ангел Грънчаров каза...

Нищо не ме плаши ма, другарко. Просто участвам в правенето на свободен пазар и на свободно общество (демокрация) тук у нас...

Анонимен каза...

Разбира се, че пазарът е свободен. Където искам, там пазарувам и търговците са свободни да слагат каквито цени искат. Зареждайте при Марешки!

Ангел Грънчаров каза...

Вие не знаете що е това свобода, другарко. По тази причина си въобразявате, че пазарът у нас бил "свободен". Това, че мутрата Марешки си позволява да обира балъците като Вас не значи, че тук има някаква свобода. Това, че малоумните идат да купуват при мутрата Марешки, примамени от него, не е никаква свобода...