Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 29 септември 2020 г.

Защо платените руско-путински мекерета и мерзавци така силно мразят Западната християнска цивилизация на свободата?



Един млад човек, живеещ в Англия, казва се Dimityr Filipov, който е доста податлив на антизападната пропаганда, която водят срещу Европа и европейския избор на България платените руско-путински мерзавци, е сложил на страницата ми във фейсбук една снимка, коментирана от "мислителя" Борислав Цеков, и ме е запитал следното:

Какво мислите, г-н Ангел Грънчаров? 

Отвърнах му следното: 

Ангел Грънчаров: За Борислав Цеков ли какво мисля? Лошо ми е мнението за него. Такива като него за пари са способни на всякаква свинщина. Сега Цеков с разпространение на антизападничество ли се занимава и препитава, от антизападна пропаганда ли припечелва теперь? За рублички е способен да обслужва всяка путинско-кагебистка тъпотия, така ли? 

Що се отнася до снимката и коментара на "руско-здравомислещия" (за рублички) Цеков (няма да го нарека мерзавец, въпреки че заслужава - за да не ме съди!) това са пълни глупости, както и всичко друго, което тръби кагебистката тъпанарска пропаганда срещу Запада и европейския избор на България. Да бяха снимали един руски пияница, спящ под пейката в парка и да бяха писали: "Мечтата на прогресивния русофил-рубладжия!" щеше да е значително по-правилно. 

Не разбирам какво му е на изобразеното на снимката човешко същество, просто не мога да навляза в душевния свят на антизаподно настроените пропутински тъпанари. За какво мичтаем ний, либералите (обичащите свободата!) ние си го казваме открито, не се налага путински слуги като Цеков да говорят вместо нас; интересно е обаче да разберем какво толкова силно мразят у Запада антилибералните путинци като Цеков, примерно защо толкова силно мразят свобода ми е интересно да разбера. 

Защото свободата събаря целия им прогнил антисвободен свят на корупция, аморализъм и свинщина (имам предвид путинско-дугиновия "руският свят"), затова ли така силно мразят свободата? Която е същност на западната християнска цивилизация, затова ли толкова силно я мразят?! 

Или мразят кагебистите не по-малко силно и християнството, което именно култивира в продължение на векове в съзнанията на западните човеци идеята за свобода? (Нали знаете колко усилия ЧК-НКВД-КГБ, железния щит и меч на КПСС, положи за ликвидирането на християнството в Русия - и най-вече за изтръгването на идеите на Христос от човешките души?). 

Това ще ви отговоря. Мисля че бях пределно изчерпателен.

   

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Какво е това същество на снимката?