Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 8 октомври 2020 г.

Каква е днес темата за дискусия в предаването "На Агората..." по Пловдивската обществена телевизия?

 


8 мин.
 
Споделено с: Вашите приятели
Приятели
КАК ДА ПРЕДИЗВИКАМЕ МОРАЛНА РЕВОЛЮЦИЯ? - този въпрос ще дискутираме днес от 11 ч. в предаването "На Агората..." по ПОтв.
1 коментар
Харесване
Коментар
Споделяне

Коментари

  • Иска ли някой да бъде мой събеседник по темата в студиото? (Не е задължително да е пловдивчанин, може да разговаряме и ползвайки някакво съвременно средство за комуникация, примерно Скайп, Зуум и пр.) Всеки, които иска да каже какво мисли, може да се обади и по открития телефон 032 640 366. Заповядайте, включете се в обсъждането, кажете как вие разбирате нещата: вашето мнение има значение!
    • Харесване
    • Отговор
    • 4 мин.
Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: