Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 30 октомври 2020 г.

Защо манджите от зеле са за предпочитане пред мазните пържоли?

От зелето става и чудесна манджа - варено постно зеле... много е вкусно този път. Засилва имунитета. 

Тия, които кат Премиеро ядат предимно пържоли, са със слаб имунитет... 

Яжте зеле! 

Сега разбирате ли защо манджите от зеле са за предпочитане пред мазните пържоли? 

Ако собственикът на някой български ресторант нейде из "дивия Запад" иска да ме наеме готвач, клиентите му ще ядат най-вкусните манджи. Освен това ще мога да водя и философски семинари в ресторанта му, който ще стане медийна сензация: защото из "дивия Запад" умеят да ценят оригиналните неща... :-)
 
Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

7 коментара:

Анонимен каза...

Ангел Грънчаров Ще споделите ли рецептата? И зеленият фасул изглеждаше много добре.

Vera Boutchkova

Ангел Грънчаров каза...

Vera Boutchkova Разбира се. Нарязваме зелето (една средна по големина зелка), една-две чушки, два-три моркова, два-три домата, минати на ренде (за да няма ципите), после сипваме литър вода, поливаме малко с олио (две-три лъжици), слагаме лъжица сол и пускаме котлона. Като заври, слагаме на средна степен и варим час и половина-два. Внимава се да не изври водата и да загори. Това е. Подправка: черен пипер и дафинов лист. После като го ядеш си облизваш пръстите. Опитайте. Наздраве!

Анонимен каза...

така е, ама тоя бял хляб хич не е полезен...

Гочев Георги

Ангел Грънчаров каза...

Гочев Георги Хайде море, хлябът бил вреден, групости! Не слушайте докторите. Българин без хлебец не може. Нема да се правим сега на много учени и хитри. Нема да живеем с орлите...

Анонимен каза...

http://www.zdrave.bg/?c=n&id=5367
Черният хляб предпазва от високо кръвно

Гочев Георги

Ангел Грънчаров каза...

Гочев Георги Е, ние ядем предимно черен, ама стана много скъп. По тази причина се налага да ядем и бял хляб, щот е по-евтин. Побърка се светът от много знание. Белият хляб бил вреден, хм...

Анонимен каза...

Това е, разбира се, пълна глупост. Месцето засилва имунитета.