Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 4 ноември 2020 г.

Достигна ли крайните предели на наглостта "епичният гьонсурат" Боко Борисов - или има ресурс още да ни впечатлява?!

Galina Slaveeva: Коя е превъзходната степен на “наглост”? Той се “борел” да измъкне хората от здравната, икономическата и социалната криза?!?!??? Този е опасно луд! Управлява 11 години!!! Сигурно и за тази криза са виновни комунистите дето убили дедо му? Или извънземните? Този пълен кретен ще ни изкара виновни, че сме го “избирали” и че го караме да ни управлява?? Великият Банкянски Цървул ни оправя с 300!! 

Минчо Стоянов: Мартин Димитров: ИЗВИНЯВАМ СЕ, НО ЩЕ БЪДА АДСКИ ГРУБ. Нямам представа за какъв се е взел и какво си мисли този епичен тъпанар, но искам да му кажа нещо. Не ни храниш ти, глупако! Храним се сами: благодарение на уменията си, на талантите си, на усилията и работата си. И не ти ни храниш, а ние те храним, малоумнико кретенясал. Ние сме тези, които опитваме да направим нещо умно, нещо красиво и нещо смислено в пълната кочина, която създаде. Не сме ти набори край пътя , не си ни хвърлил 50 лева от джипа и не сме братовчед ти Ради, така че, мери си приказките, наглецо! Неблагодарен, самозабравил се ненормалник. Не всичко е държавни поръчки и схеми в тъпата ти държава, бе, кретен изпържен. Никога, никога, никога повече не се осмелявай, простако, дори да си помисляш, че всички са ти задължени, и че всичко е благодарение на теб, мизернико прост. Кретен. 

Георги Гайдурков: Не, не е луд. Не е луд, който яде баницата. "Борисов вече е домашен насилник, опиянен от собствената си ферментирала душа. Той нахълтва в съзнанието ни с ритници, обвинявайки ни, че ние сме виновни за неговия вътрешен ад. Блъска ни в стените на кочината, в която ни отглежда и крещи, че ако не е той няма да имаме кочина дори. И трябва да сме му благодарни до живот, че не ни е оставил да мрем в собствената си мизерия на болни и бедни недоносчета. Да, този публичен образ на премиера е далеч по-отблъскващ от предния. Но също толкова фалшив и неуспешен. Колкото и да ни дразни, не бива да забравяме истината. Няма значение в каква гротескна роля е влязъл. Той се е вкопчил в собствения си врат, за да остане на власт, колкото може повече. Но не защото е просто самовлюбен шизофреник. А защото е поел ангажимент към доста по-ужасяващи от него твари да се присвоят едни сериозни брюкселски пари. Милиарди, пръкнали се от кошмара, в който заживяхме. Не гледайте уродливия шут Борисов. Гледайте алчното чудовище, което наднича зад него." Радослав Бимбалов 

Ангел Грънчаров: Наглецът Боко 11 години работи за да ни вкара в кризата, сега иска още годинки за да ни вади от нея!!! Не само наглец, но и невиждан тъпанар! Ако бяхме народ с капка национално достойнство щяхме масово да излезем на улицата и за два дни протести да изритаме този несрещан гьонсурат от властта!!! Той би всички рекорди по наглост даже на великия си учител Тодор Живков Просташки от Правец!!! 

ДОБАВКА:

От речника: "Гьонсурат - нахален, дебелокож човек, който не изпитва чувство на неудобство, притеснение или вина в каквато и ситуация да се намира."
Яяяя, сякаш точно за поведението на Боко е създадена тази толкова хубава турска дума?!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...


Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров Преследване на времето: Изкуството на свободата. изд. A & G, 2003 г., разм. 21,5 / 14,5 см, мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр, 8.00 лв... Книгата говори за "нещо", което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда "добре познато", съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се "съобразяваме", но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време? почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга "поглежда" в скритото "зад" мълчанието ни - за времетоживотасвободата.

Няма коментари: