Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 4 декември 2020 г.

Гледахте ли днес предаването "На Агората..." по Пловдивската обществена телевизия?

 

И двете мои предавания са някъде след 1 час и 35 минута на записа (клипчето). Ето и линка към тази клип (в случай, че плейърчето не работи).

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

3 коментара:

Анонимен каза...

Трябва сегашната /стимулираща злото/ политическа система да бъде радикално променена. Един вариант за нова такава е Народовластие чрез референдуми --- 1. Всеки честен и способен човек, може да заеме всякакъв пост /няма нужда от никакви партии и депутати/ ; 2. Лично потърпевшите от дейността на всеки управник, пряко го издигат, контролират и снемат от длъжност; 3. Всички решения се вземат от народа /практически спира корупцията/, чрез подходящо организирани, постоянно действащи референдуми. За подробности --- https://noviidei.blogspot.com/ , точка 4. Цялостен материал , Писмо 2 , /главно/ Глава Осма А и Глава Десета Б. /// Трябва на протестите да има публични дискусии и разяснения на бъдещето, към което се стремим.

веселин иванов

Анонимен каза...

За всички, които искат смяна на системата - цялостна нова организация и работа на държавното управление. Във https://noviidei.blogspot.com/ точка 4. Цялостен материал ... е описана практическата организация и действие на истинско народовластие - пълна прозрачност на управленските решения и на движението на обществените пари. Чрез нова държавна конструкция, практически се спира всякаква корупция. --- По история учихме, че революционна ситуация е когато управляващата класа не може да управлява по старому, и народа не иска да живее по старому. Смятам за най-добро ( за народа ) -- Революция чрез Референдуми -- осъзната, мирна, обмислена. ( Последователни телевизионни дискусии, следвани от референдуми по всички въпроси на обществения живот ). Други варианти (силно нежелани) са: 1. Стихийна революция /или преврат/ , със жертви и с голяма вероятност народа да бъде отново измамен …. 2. Бавно /последователно/ измиране на хората и продължаване на емиграцията. --- Много от сегашните държавни и международни конструкции са измислени от богатите, с цел да запазват властта си (във времето) и да стават още по-богати. Ако искаме държавата да заработи в полза на народа, трябва обикновените хора да се организират за да измислят (и после осъществят) ново държавно устройство. --- Според простата ми глава, не може да има обединение на народа без някакво обединение на мислещите идейни хора и добронамерените лидери. --- Сегашните партии тип „калъп” и разделените протести (сега протестират медицински сестри, след месец – пчелари …) влизат в лозунга (схемата) „Правим нещо, за да не стане нищо” (което да навреди на статуквото или да го промени). --- Вижте още във https://noviidei.blogspot.com/ точка 42. Ново държавно устройство (смяна на системата) (народовластие?) чрез два варианта на качествено нова (Универсална Обединяваща) партия.

веселин иванов

Анонимен каза...

Тук съм публикувал коментара си https://www.youtube.com/watch?v=QD5aun98FVU&lc=Ugzfy9lqoQAL6BkIC3B4AaABAg Държа да ми отговорите там.