Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 30 декември 2020 г.

Разбирате ли какво се случва пред очите ви, а вие гледате, дъвчете и тъпеете?!


Знаете ли защо послушните на властта медии тъй старателно ви проглушават ушите и ви надуват главите от ранна сутрин до късна нощна доба с агитационно-пропагандистки тъпотии в стил "късен соц" за вируса и за "радостите" около пристигането на тъй "спасителната ваксина"? Ще ви кажа защо ако не се сещате сами:
Не е защото са се загрижили тъй самоотвержено за вашето здраве и за вашето оцеляване, не, нема такова нещо, не бъдете идиоти за да вервате на такива групости! Целият потенциал на държавната пропаганда (който се плаща не с пачките и с кюлчетата злато от Боковото чекмедже, а с вашите пари!) е впрегнат по съвсем друга, съвсем прозаична и банална причина; ето коя е тя:
Мафията иска да опази властта си и затуй ви баламосва по този нагъл баламски начин, също така ви смята за пълни идиоти, щот управляващите, нищо че са прости, все пак си мислят, че сте пълни балъци, ето по тази простичка причина ви надуват главите с вирусните и ваксинационни тъпотии! Отклоняват ви вниманието, бъркат ви в мозъците: вместо да мислите за истински важните проблеми пред страната ни, затънала в тресавището на беззаконието, произвола и корупцията на властващите, вместо да скочите на улицата и да хванете некадърните и крадливи, изцяло безотговорни управници за гушите и да ги изритате от държавната власт, те се гъбаркат с вас, правят ви на идиоти, плашат ви с вируси и ковчези, сиреч, демонстрират своето "умствено" и "морално" превъзходство над вас! Щото де факто вие директно ставате идиоти, щом търпите и се връзвате на игричките на ченгетата, дето командват и Боко, и Гешев, и цялата останала мутро-комунисто-мафиотска пасмина! Сфанахте ли сега за що става дума всъщност и в действителност?! Разбирате ли сега какво се случва пред очите ви, а вие гледате, дъвчете и тъпеете?!
Спирам дотук. Продължавайте гледате, да тъпеете, да слушкате, да лапате мухи и да търпите! Всъщност главната причина мутро-комунисто-ченгетата да си позволяват такова едно отвратително отношение към вас сте вие самите: щото тъкмо вие самите сте тези, дето им го позволявате! И щото сте такива, а не сте каквито трябва да бъдете!
Хубав ден ви желая и весело посрещане на Новата година! Плюйте на достойнството си и се веселете донасита в тази абсурдна и сюрреалистична ситуация в свидното ни агонизиращо отечество: да бе, напийте се за да забравите всичко и почвайте да рипате хора, гюбеци и ръченици - майната й на страдалката България!!!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

С такова инфантилно поведение и такива думи към хората няма да ги спечелите на своя страна.