Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 25 януари 2021 г.

Позор! Срам! Дали някога е имало по-голямо падение на българското учителство?!


Другарката директорка Светла Нотева, тъй влюбена във "великия" болшевишко-комунистически писател и виден ленинист-сталинист Максим Горкий - и тъй силно мразеща българския патриот генерал Иван Колев!


Най-позорният документ в историята на съвременното българско средно образование. Документът от 2017г. на позора за учителите българофоби в 36 СУ ''Максим Горки'' в София. В 36 СУ с небългарско име Максим Горки НЯМА НИТО БЪЛГАРИН ! Феноменалните 100 % БЪЛГАРОМРАЗЦИ ! Недостижимо дори за СССР/Русия постижение.

Главен организатор на акцията срещу България и нашите български герои като генерал Иван Колев от години наред е другарката директор Светла Нотева, която продължава да рине дъното, обявявайки генерал Иван Колев за свой голям личен ВРАГ.

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: Я, оказва се, че пълен комунизъм нямало само в пловдивската ПГЕЕ "ТЕТ Ленин", а имало такъв и в столично училище, носещо позорното име на Максим Горкий, "великият" болшевишки писател и пръв приятел на сатрапите Ленин и Сталин?!  Аз смятам, че този факт (горният протокол с изцяло комунистическо по характера си гласуване: 100% ЗА името на комуниста Горкий, нито един за българския герой и генерал!) е симптоматичен не само за нравственото, но и за умственото състояние на българското учителство, но и за неговите политически наклонности. Правете си сметка колко злотворно влият на съзнанията на своите ученици такива учители-комуноиди! Ами ако и в цяла България положението е такова, какво правим тогава? Нима стигнахме дотам на 100% учителите ни да са страхливи комуноиди-мижитурки, е, ако има личности и немижитурки, те дали пък не се броят на пръсти - и си представете как се чувстват в такава една ярко червена училищна среда?! Позор! Срам! Дали някога е имало по-голямо падение и позор на българското учителство?! Едва ли е имало...

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

1 коментар:

Анонимен каза...

Най-голямото падение на българското образование е назначаването на съветския възпитаник Ангел Грънчаров за учител по философия и оставянето му на тази длъжност цели 30 години. Вместо да научи децата на нещо смислено той спомогна за още по-дълбокото им затъпяване и опропастяване. Тази рана на филибейското образование няма да зарасне и след 200 години.

Образцова учителка от ТЕТ Ленин