Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 20 януари 2021 г.

Какво отворено писъмце, изпълнено с погнуса към лицемерието му, написах тази сутрин на Премиеро Боко Борисов?


До г-н Бойко Борисов, Министър-председател на Република България

ДО МЕДИИТЕ

 

НРАВСТВЕН ПРОТЕСТ ПОД ФОРМАТА НА ОТВОРЕНО ПИСМО

 

от Ангел Грънчаров, политически блогър, писател, философ и репресиран, безработен, лишен от преподавателски права, остракиран от образователната система учител по философия и гражданско образование

 

Господин Министър-Председателю,

Преди два дни прочетох на страницата Ви във Фейсбук ето това Ваше съобщение:

Бойко Борисов, 18 януари в 17:44 ч.: Арестът на Алексей Навални след пристигането му в Русия нарушава неговите права и застрашава сигурността му. В днешния демократичен свят е изключително важно да не бъде заглушаван гласът на опозицията.

Похвална е тази Ваша позиция в защита на правата на колегата-блогър Алексей Навални. Но дали тя не е лицемерна след като в управляваната от Вас страна вече 8 години назначени от Вас властващи в образованието брутално, по чисто мутренски начин нарушават моите човешки права, включително и правото ми на труд и на живот? (Информация по моя случай можете да получите като изискате изпратени от мен жалби включително и до Вас самия, на които Вие навремето не обърнахте никакво внимание!) 

Държа да Ви уведомя, че двойните стандарти са признак на едно чисто мутренско поведение, очевидно пребиваването Ви във властта не е променило навиците Ви, добити в тъй славните времена, в които бяхте деец на групировката СИК.

Знаем, че безсрамието е неотделимо от Вашия характер и от Вашия управленски стил. Наглостта - също. Недейте обаче да си мислите, че може някого да заблудите, че сте човеколюбив, правдолюбив, свободолюбив и, опази Боже, демократично мислещ човек. Ето, дадох Ви по-горе пример, че Вашата "демократичност" е изцяло лъжлива. От думите и от делата Ви могат да се възторгват само хора, които са лишени от елементарно чувство за приличие.

Страната ни под Вашето управление изпадна в състояние на страшна корупция, безогледен, арогантен произвол на властващите, невиждани беззакония, липса на каквото и да било право, справедливост и правосъдие. Вие носите пълната отговорност за всичко това. Недейте да си мислите, че ние, гражданите, ще Ви позволим да избягате от тази отговорност.

Човешкият език не е способен да изрази погнусата ми от Вашите винаги лъжливи и лицемерни думи, както и от делата Ви, съсипващи България и погубващи младата и непрокопсала заради такива като Вас българска демокрация.

Продължавайте да лъжете, да грабите и загробвате народа ни! Краят на Вашето всевластие обаче иде. Наближава времето, в което ще отговаряте за безобразията, които сътворихте.

 

20 януари, сряда, 2021 г.

 

БЕЗ НИКАКВО УВАЖЕНИЕ: (подпис)


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

 

15 коментара:

Анонимен каза...

Отишлият да следва в СССР с помощта на БКП уволнен за абсолютна липса на качества Ангел Грънчаров пише писмо на премиера... този път не иска да го слага на работа, а му пише за демокрация. Абе, качамак, какво разбираш ти от демокрация? Ти си един прост нощен пазач, който яде домати от вестник. Написал си книги, които никой не чете и не купува. Даже книжарите не ги искат. Имаш предаване, което никой не гледа. Направил си едно голямо нищо, никой не те взема на работа като даскал, защото не ставаш за тая работа. Обикновен дърт пергишин с претенции, досадил на всички, автор на доноси. Защо те махнаха от софийското училище? Защо никъде в страната не те искат? Защо се криеш като мишка и не пускаш коментари? Обикновен мошеник и страхливец, който прибираме пари от пенсията на баба Марийка и вместо салам за котките вземаше суха храна, а салама ядеше сам.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, радващо е че успях да Ви докарам до такъв чудесен бяс, че вече сама не можете да се контролирате какви тъпотии да пишете! Продължавайте, другарко, бълвайте врели-некипели, феноменално е! Напънете се още, още можете, давайте смело, да се позабавляваме!

Анонимен каза...

Грънчаров е любимец на женската част от човечеството. Пише си само с жени, на мъже не отговаря, защото очевидно мъжете за него сме глупаци и сме недостойни за високите му философски размишления.

Д-р Селим Ахмедооглу
Карлуково, 12:50 ч.,20 януари 2021 г.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко "Д-р Селим Ахмедооглу от Карлуково", понеже при Вас се наблюдава ясно изразено не раздвояване, а множествено разцепване на личността, не е зле да постоите в Карлуково и да се полекувате...

Анонимен каза...

Не са препоръчителни подобни текстове, дори и да са обективни....
Не всичко което се случва и вижда, трябва да се казва пред публика...., но всеки има свой подход...

Venci Bubichov

Ангел Грънчаров каза...

Venci Bubichov Напротив, всеки ден ние, гражданите, трябва да упражняваме натиск върху властващите по най-различни начини щото иначе те се самозабравят. Боко е продукт на нашето нехайство като граждани, на нашата примиреност спрямо злоупотребите с власт и беззаконията.

Анонимен каза...

Ангел Грънчаров
Не може Ангеле, късно е за всичко!
Както казва една сръбска поетеса -всичко е ясно, само истината се крие.
Комунистите вилнеят и завинаги ще вилнеят и беснеят, хора като теб не са фактор в политиката и държавата.
Имаше някакви шансове навремето, сега няма НИКАКВИ.

Venci Bubichov

Ангел Грънчаров каза...

Venci Bubichov Ето тук си в дълбоко заблуждение. Хора като мен (въпреки че изглеждат толкова незначителни в сравнение с мутро-комунисто-ченгесарски титани кат дон Боко Де Ла Банкя!) по причина на това, че са приятели с истината, са движещ фактор в политиката - понеже са движещ фактор в развитието на съзнанията, на душите. Не знам дали ти е известно, но съюзник на тия, които сме с истината, е самият Бог, а той е всемогъщ... Тъй че мутри и бандити като Боко и Путин отдавна са обречени, нищо че техен съюзник е самият Сатана. Бъди малко по-голем оптимист де!

Анонимен каза...

Ангел Грънчаров
Остави го Бог, и той се оказа комунист , и Царя и Отечеството, всичко е комунизирано и идиотизирано....
Честните хора у нас не са фактор за нищо!

Venci Bubichov

Ангел Грънчаров каза...

Venci Bubichov Бог не може да е комунист, нема как да стане това. 🙂 Комунистите са доказани сатанисти, сиреч, от това следва, че Бог е с нас, дето не сме комунисти. Комунистите правят зло непрекъснато, ние сме силата, която е призвана да твори добро въпреки трудностите и изпитанията. Зад нас стои всемогъщият Бог по причина на това, че сме прави. Бог не може да подкрепя комунистите и сатанистите, това е нетърпимо противоречие в разсъждението ти. Длъжен си да се поправиш ако истината нещо значи за теб... и ако не си се отчаял напълно. Я кажи сега според теб имат ли шанс комунистите да комунизират Америка - както се чуват сега някои гласове на неши путинци-комуноиди?

Ангел Грънчаров каза...

Понеже другарката, която се изявява като дежурна оплювачка в блога ми, съвсем превъртя и побесня и почна да плещи хептен тъпи и нецензурни идиотщини, по чисто хигиенични причини преставам да й публикувам бълвочите...

Анонимен каза...

Ангел Грънчаров
Но храмовете не са за комунисти а за ХОРА.
Нали миналата година единодушно уточнихме ме комуниста прилича на човека само анатомически и физиологически критерии.
По разум, душа, духовност, морал, поведение, възпитание, логика и др., комуниста няма нищо общо с човека!

Venci Bubichov

Ангел Грънчаров каза...

Venci Bubichov Тук си прав. Но дори и ако едно животно влезе в храма, трябва ли да го гоним с прекалена неприязън? Все пак нали и животните са така или са иначе все Божии творения? (Само дето комунистите са творения на Сатана, не на Бога, тук си прав, че в храма на Бога не трябва да влизат...)

Анонимен каза...

Ангел Грънчаров
Животно-ДА, комунист-НЕ!
Най-свирепото животно не може да се доближи до свирепостта на комуниста!
Само факта с двойното изравяне на тялото на Царя и унищожаването му...

Venci Bubichov

Ангел Грънчаров каза...

Venci Bubichov Съгласен съм.