Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 15 януари 2021 г.

Нима може нормален човек да харесва Тръмп щом на Тръмп ръкопляска таваришч Путин?!



Тръмп искаше да ликвидира НАТО и ЕС като раздели сфери на влияние с Русия.
При този лош за България сценарий ние изпадаме надолу и назад в Евразийския СССР заедно с изостаналите азиатски държави от бившия СССР.
Тръмп възприема Европейския съюз като стратегически противник, а Русия като стратегически партньор, за да я спечели в съюз против Китай. Китай няма намерение да прави България Задунайска република.
Лозунгът America First and Great Again означава държави като Bulgaria Last and Least Again.
Който не го разбира и си внушава, че Тръмп е нещо като Роналд Рейгън дълбоко греши или не се интересува от националните ни интереси.
Тръмп възприема ЕС като конкурент в икономиката и искаше да спре развитието на Китай. Това обаче е невъзможно. През 2030 година Китай ще е първа икономическа сила , Индия втора, а САЩ на трето място.
Това и на мен не ми харесва, но е глупаво да не се разбира.
Политиката е изкуство на реалности. (Leon Karaqn)

Нима може нормален човек да харесва Тръмп щом на Тръмп ръкопляска таваришч Путин, най-големият враг на свободата?!

Нима може нормален българин да харесва Тръмп щом на Тръмп ръкопляска таваришч Путин, най-големият душманин на България?!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

Само човек с твърде ограничен умствен багаж преценява хората по това как ДРУГИ хора реагират. Научете се, моля, да мислите самостоятелно, вместо да гледате все Путин какво прави.

Анонимен каза...

Много актуален въпрос, няма що. Тръмп е президент до сряда, какво значение има дали някой го харесва?