Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 28 януари 2021 г.

И у нас властващата мафия убива противниците си...


КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: Не само в Русия убиват несъгласните с управлението на кагебистката мафия. В България мутро-ченгесарската власт също убивт. Мен например властващата мутренска мафия в образованието вече 7 години прави какво ли не за да ме убие и само с Божията помощ все още съм жив...

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

Привет,

Тази сутрин, докато тренирах високоинтензивно интервално кардио в честоти, близки до припадъка, гледах вашите новини. Там вие казахте, че Зикото се бил трогнал на нещата, казани в ПОТВ и се припнал да иде при Бокича и да проси пари за важни проекти, като околовръстното и да дойде планинска вода.

За планинската вода с половин уста се каза, че експертите били против, ама ние сме щели да се борим за проекта. Аз се сещам защо може да са против. Една от причините е, че няма да има вода за концесионерите да си гледат рибата, ще им изпием водата. Да не говорим, че в тия язовири има понтонни имения — там серат, пикаят, хвърлят си боклуците. Да не говорим, че ако някой иска да изтрови Пловдив и района, ще иде там и ще пусне колкото иска отрова и готово. Изобщо, въпросителните по тоя проект са доста, а ние сме смотана държава и такива грандиозни неща вече не можем да правим.

По-лесно за нас би било това, което аз го пиша вече няколко писма: подземен сондаж за подземната вода на града. Бас държа, че тя е годна за пиене и чиста. Помпите за сондажа са енергоемки и скъпи, и може да се пробва да се направи подземна ВЕЦ (в Аляска са правили нещо подобно) — демек да сложим под земята турбини да генерират ток за помпите за вода. По тоя начин водочерпенето ще ни излезе без пари. Ама за целта се иска екип от кадърни инженери — иноватори с нестандартно мислене — не знам има ли такива.

Зикото, ако чак сега се сети, че е кмет, и трябва да свърши малко работа на града и да изпроси пари, язък му, че го избраха. Аз очаквах да се беше задействал много по-рано. Изобщо, смешна работа. Каназирката и тя просила пари, ама Боко не ѝ обръщал внимание и била казала на Зикото — тоя е от твоята партия, оправяй се ти, проси ти пари и нашия майна толуп отишъл при националния толуп и готовоооо. Сега всичко ще потече като мед и масло и както е казал Чинков, ще си слагаме джапанки, да не се хлъзгаме по меда и маслото дето ще текат по улиците. Боко да не е обърнал резбата, та не обръща внимание на Каназирката вече?!?!?
--
Георги Пашев
http://gpashev.com

Анонимен каза...

До Евгени Тодоров —
властелинът на ПоТВ,

Американската версия на нашата ПКП — баба Нанси в стремежа си да задуши естествената американска свобода на носене на оръжие ( ние апталите никога няма да оценим пълноценно колко важна е тая свобода за едно истински свободно общество), иска налагането на по-сериозно мерки за сигурност в Конгреса (което значи да не влизат с патлаци), а видиш ли някои депутати (конгресмени) от консерваторите искали да правят това, което по принцип могат да правят навсякъде — да носят оръжие и за това били големата заплаха. Тук баба Нанси (ПКП) «реве» пред камери ( https://twitter.com/TPMLiveWire/status/1354832629439340548).

В допълнение, подплашените деменции искат да оставят стената около Капитолия за постоянно, понеже очевидно се страхуват от «народната любов» (понеже е очевидно за всеки, че поне около половината американци ги «мразят» неистово) (пиша мразят в кавички, защото е много слаба дума да опише пълноценно чувствата, които се изпитват към тях, четейки по форуми и слушайки консервативните им медии, поне доколкото мога да стигна пълноценно до тях, бивайки блокирани все повече и повече от мейнстрийм потока от данни). Явно мръсната съвест винаги е свръх подозрителна.

Каквото и да правят оттук нататъка, техната «власт» е зачената в грях и те няма да могат да гледат без срам света в очите. Мисля, че това е очевидно за всички, дори и за тези от вас, които не искате да си го признаете поради вопиюща либерастия и сляпо следовничество на партийната им клика .




--
Георги Пашев
http://gpashev.com