Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 23 януари 2021 г.

Защо обичам Америка?

 

СЪЩИЯТ КОМЕНТАР, НО КАКТО Е ИЗЛЪЧЕН НАЖИВО ВЪВ ФЕЙСБУК

Какво отговорих на един зомбиран от глупостите на антиамериканската пропаганда, от тъпотиите на антиамериканската и антиевропейската лудост и идиотщина нашенец, живеещ обаче все пак на Запад... (ДИСКУСИОННИЯТ КЛУБ е място за правене на демокрация)

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

6 коментара:

Анонимен каза...

Ангел Грънчаров мога ли да те попитам нещико, ти християнин ли си?! Въпроса ми е много, много сериозен! А кажи!?

Никола Ташев

Анонимен каза...

Уж си, но "философсъването" ти и е много, много далеч от Християнството

Никола Ташев

Анонимен каза...

Както и да е то, дали е католическо, православно, протестантско ти си много далеч от него! Ти си еманация на Зваяра! Така, че ако все пак твърдиш, че си Християнин и желаеш да имаш вечния живот! Което от един твой друг смешен пост разбрахме, че реално не си, вземи се в ръце и спри да пишеш глупости! Знам, че си достатъчно лицемерен либерасто-комунист за да не го направиш, но за всеки случай ти го казвам! Току виж се усетиш, какви глупости пишеш!

Никола Ташев

Анонимен каза...

Ангел Грънчаров, знаеш ли би било добре, никога повече да не споменаваш Бог, защото всяко споменаване на на Бог от твоята уста е богохулство и обида към Него! Бог не обича либерасто-коминисти като теб! Не обича лицемери наричащи себе си "десни"! Той много добре прави разлика между това, което си ти "десен" комуняга и истински десен, който не би направил компромис да призовава да се гласува за отявлен комунист, като Мая Кюстендилска Манолова! Иначе разбира се ти си много "десен"! Боже пази ни от такива "десни"!

Никола Ташев

Ангел Грънчаров каза...

Никола Ташев Майко мила, човеко, прочети какво си написал?! Как може да пишеш такива глупости?! Аз не съм християнин, за теб Путин и Боко ли са "християни", да ме прощава Бог?! Човеко, съвсем си зомбиран от глупостите на антиамериканизма-путинизма-боковизма, а тези всичките немат абсолютно никакво отношение към Учението на Христос, те са тъкмо еманация на Сатана! Как можа да стигнеш до такъв жалък край?! Как така заради някаква жалка служба в общината, на която те назначиха мутро-гербоваците, се съгласи да им продадеш душата си?!

Анонимен каза...

Демократите са се превърнали в комунета, това мисля го знаете на някакво ниво и за това ви се чудя, президента им не знае къде се намира и при тях всичко е приказки за идеали, параван зад който крадат свирепо. При Тръмп икономиката потръгна и за това е обективно. При Байдън ще се краде по български той е като Виденов малко.