Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 6 февруари 2021 г.

Защо медийно-интернетните весталки-ясновидки-врачки правят услуги на властващата мутренска банда - парична ли е причината или го правят от глупост?


Emil Sokolov: Демократична България - Да, България, Демократи за силна България, Зелените - 3 партии 
Изправи се.БГ - Манолова, Кунева (ДБГ), Ананиев (ВОЛТ), Дончева (Движение 21), Триото и тн - поне 4 партии и още един куп организации 
Има Такъв Народ - 1 партия 
БСП - 1 партия 

Да кажем, че всички влязат в парламента и имат 120 депутата за съставяне на правителство. Как точно си представяте 9 партии да управляват заедно? Как ще прокарат един закон? Това с обединението между толкова разнородни организации са приказки за балъци. 

Ако се говори сериозно за обединение, това не става с три изречения във фейсбук. Договор за наем се сключва с повече четене и писане. 

Ако някой си мисли, че ще свали партия, която управлява от 10 години, с 3 приказки, или е идиот, или лъже. 

Ангел Грънчаров: Провокацийка ли предприемате? БСП присъединихте към демократите за да ги оцапате? Малка услуга на другарите от ГЕРБ? Да не извади Боко пачките от чекмеджето за да си плати с оглед запазването на властта? "Партията, управляваща 10 годинки", е престъпна група, а не партия, освен това 9, чини ми се, е повече от 1, издиша Ви логиката нещо... 

Гледам също, че приемате опорната точка на ГЕРБ че опонентите му биле немали програма! :-) А ГЕРБ има програма, свеждаща се до една дума: крадене. Как може да говорите врели-некипели, разбира се, че демократите имат програма за управление, оставете тъпите опорни точки на ГЕРБ де, срамота! 

Emil Sokolov: Само да кажа, че обвинения, че това са опорки на ГЕРБ и някой ми е платил няма да търпя. Не ми губете времето с глупости! 

Ангел Грънчаров: Благодаря, че изтрихте коментара ми, "демократично" мислещи коментаторе! Който каже нещо, дето не Ви харесва, трийте здравата! Така требе, после продължавайте да имате претенции към демократите и да сте придирчив към тях. Щото сам сте много изряден, няма що... 

Emil Sokolov: Да, клеветите. 

Ангел Грънчаров: Emil Sokolov Няма клевети, просто дадох своята оценка на приказките Ви. Коментирах как аз ги възприех. Прочетете сам какво сте написал и го осмислете малко. Вникнете в смисъла. (А за погубения ми коментар за влечението Ви към гадателството искам да ми го възстановите...) 

Emil Sokolov: Коментирахте, че Борисов може да ми е платил. Клевета. 

Manol Glishev: Г-н Грънчаров, нито съм с общ бизнвес с г-н Соколов, нито си падам по мръсните гербески свине, но човекът е прав. Герберите ще спечелят пак. Ще спечелят с измами, свинщини, лъжи и поради слабостта и глупостта (или подкупността) на ужким опозицията, но за съжаление ще спечелят. Човек трябва да е сляп, за да не го вижда. Герберите можеха да бъдат свалени през лятото на 2020, но всички протестиращи ядра, крилца и перца прецакаха наличната енергия. Това е факт. Неприятен е. Но си е така. 

Ангел Грънчаров: Emil Sokolov Ако не Ви е платил, му правите услугите от глупост - или от морална нечистоплътност. Сам си изберете кое е вярното във Вашия случай. Аз не смятам, че сте глупак. 

Ангел Грънчаров: Manol Glishev Имам чувството, че и Вие сте станал доста добра политическа вещерка, весталка, ясновидка, гадателка, врачка и прочие. (Между другото, в този бизнес има хлебец, продължавайте, и келепирец може да падне!) Гледам, че "виждате" съвсем ясно в бъдещето и предричате съдба, която е тъй угодна за Мутрата и бандата от разбойници около него. И правите това независимо от цялата Ви тъй показна опозиционност. Защо правите тази услуга на властващите мутри? На нас, от публиката, ни се иска да разберем отговора на този въпрос. 

И защо тъй активно критикувате тия, които в ужасно тежката обстановка правят каквото им е по силите за да атакуват тъй добре укрепения и защищаван мутро-ченгесаро-комунистически бастион? - и отговора на този въпрос много ни интересува. 

Дали пък демократичната опозиция на режима не се е сетила да Ви тури в листите и не е отчела по този начин заслугите Ви, това ли обяснява тъй патетичния Ви критичен плам спрямо нея? Или друг е извора на Вашата мотивация за поведението Ви, което, съгласете се, не е логично - ако не се открие причината. 

Докато не се открие причината, истинската при това, ние, от публиката, сме в правото си да правим разни предположение, включително и че мотивацията Ви е парична. 

Вие си знаете де, но ако по цели дни от месеци наред всеки ден плюете по тия политици и сили, които се борят срещу режима, ние като граждани имаме право да питаме кое толкова Ви е вдъхновило да го правите, нали така? 

Vasil Asenov: Цялата опозиция е нелепа. За съжаление. Повтарям го от сума ти време. 

Emil Sokolov: Vasil Asenov така ги устройва. 

Ангел Грънчаров: Emil Sokolov И защо ги "устройва" толкова според Вас? Щот са прости, за разлика от Вас, така ли? Амче зафанете се Вие с политика, мама му стара, та да ни оправите най-после, щом толкова сте отракан - за разлика от сегашните ни лидери! 

Любо Узунов: На тези избори ще стане ясно коя партия или коалиция колко тежи. Това го решава избирателя. Вие искате да ги съберете в един чувал и да откажете половината гласоподаватели. Сигурен съм, че управляващите много ще се зарадват на този пост. 

Emil Sokolov: Триото, не аз. 

Ангел Грънчаров: Emil Sokolov Триото ли обслужвате щом и Вие взехте да вещаете същото като тях?! И защо го правите? Ето човекът Ви го каза: като съберете в един и същ чувал сички партии ще откажете половината избиратели - по чисто морални причини (примерно аз няма да гласувам по никой начин за предизборно обединение на Мая Манолова и ДБ, но за ДБ сама по себе си или като като такава коалиция ще гласувам твърдо!)! 

Нима не разбирате поне това?! И ако го разбирате защо пишете неща, които така много ще зарадват властващата мутренска банда? 


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

4 коментара:

Анонимен каза...

Ангел Грънчаров неспасяем случай сте

Emil Sokolov

Ангел Грънчаров каза...

Emil Sokolov Минахте на оценки на моята личност което удостоверява, че нямате аргументи по същината на разговора. Толкова ли Ви е неприятно да срещнете човек, който Ви задава въпроси?

Анонимен каза...

Кой ви плати не е въпрос. Простащина е. Ниско ниво. Няма как да го разберете просто.

Emil Sokolov

Ангел Грънчаров каза...

Emil Sokolov Знам. От въпроса ми Ви заболя силно. Точно по таз причина го зазадох. Но вместо да ми отмъщавате като с цялото си високо ниво ме наричате простак, трябваше да си направите извод, че е тъпо да подценявате нас, читателите си... Особено като знаете, че сред тях има и такива, които не Ви се позмазват само, а Ви и критикуват когато публикувате разни "академично"-ясновидски скудоумия...

А иначе въпросите ми ги изтрихте. Но да се мъчите да цензурирате блогър като мен е тъпо. Цъфнахте в блога ми! :-)