Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 19 февруари 2021 г.

Кой е единственият възможен начин да свалим режима на Боко Борисов-Доган-Пеевски?


 Предлагам единствено възможния начин за сваляне на Боко Борисов от власт:

1.) Понеже он продължава всекидневно най-арогантно да нарушава закона и да пазарува избиратели (като раздава наляво и надясно пари от бюджета!) се налага истински опозиционните на режима му партии да обявят предстоящите избори за нечестни и да заявят, че бойкотират тези избори, призовавайки избирателите да не участват в тази пародия на избори;
2.) Бойкотът на тези менте-избори от цялата истинска опозиция ще доведе до това, че рязко ще спадне избирателната активност и резултатите от изборите ще бъдат невалидни;
3.) При това положение ще се наложи изборите да бъдат обявени за несъстояли се, а резултатите от тях - за нелегитимни (незаконни);
4.) Президентът на републиката приема оставката на Боко Борисов и назначава служебно правителство, което да организира и проведе нови, вече наистина честни избори.
Срамота е да допуснем Боко Борисов да се обяви за "победител" в едни предварително купени и напълно нечестни избори. Той до този момент купи с пари от бюджета гласовете на цялата държавна администрация, на учителите, на полицията и армията, на църквата, на пенсионерите, на кой ли не още, той всеки ден раздава милиони на който падне, на фирмите, печелещи държавни поръчки, на лекарите и пр. Затова е престъпление да се участва в такива лъжливи, фалшиви, предварително купени менте-избори.
Този ми е планът, това ми е предложението. Ще го представя на всички до една политически партии и коалиции, обявявяващи се, афиширащи се за опозиционни на Боковистския режим. Интересна ми е, не крия, тяхната реакция.
А вие как възприемате това предложение, драги дами и господа граждани, които не искате да бъдете за пореден път излъгани от фалшификатора на всички избори Боко Борисов?


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...




Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

4 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте,

Надявам се, че смъртта на Това лапе в София няма да бъде поредната безсмислена жертва на мутро джамахирията в която живеем.
Нека това да стане повод за разпалване на Искра в гражданското общество. Крайно време е този дебил средностатистическият българин най-после да се трогне от нещо.
ние сякаш живеем във филм на абсурдите на Фелини, в който филм се показва колко е абсурден и безсмислен животът в тази държава. Можеш още в началото на своя живот да си отидеш по един напълно безсмислен начин. Тук оставям настрана чисто духовния аспект на проблема, не знам дали тази душа е имала карма за изчистване, или пък нейните родители имат. Но вместо него на това място можеше да бъде абсолютно всеки.

Ако и сега не се организира едномилионен протест в София, няма кога да стане. Ако Фандъкова имаше поне капка достойнство, трябваше незабавно да си подаде оставката, както и да поиска оставките на съответния районен кмет и съответните служители отговарящи за това да проверяват за такива опасности по улиците.

Бойко Борисов също трябваше незабавно да си подаде оставката, защото всичко което се случва, е функция от неговата власт, която вече е вредна за живота и здравето на хората.

Иронично, първите признаци на солидарност към тази безсмислена смърт, бяха правени във "Факултета". Излиза че ромите са нерядко доста по-човечни от българите.

--
http://gpashev.com

Ангел Грънчаров каза...

Една ценна идея и инициатива за разрязване на прекалено заплелия се политически възел в Мутроландия: https://aigrajdanin.blogspot.com/2021/02/blog-post_19.html

Довечера ако искате можем да я обсъдим в Клуба. Пак по горе-долу същото време. Утре от общността на небезразличните граждани ще изпратим официално писмо с предложение за бойкот на изборите, което ще бъде адресирано до всички партии, афиширащи се като опозиционни.

Анонимен каза...

Дискусия по темата тук: https://www.facebook.com/groups/1705844399660770/permalink/2935482430030288/?comment_id=2935891856656012&reply_comment_id=2936012229977308&notif_id=1613842844899329&notif_t=group_comment&ref=notif

Анонимен каза...

До г-н Румен Петков,
председател на ПП "АБВ",

С копие:
До доц. А. Мангъров,
човекът и лекарят, който отказа да бъде лицемерен,

ОТВОРЕНО ПИСМО


Привет,
Направихте прекрасен ход, че вкарахте доц. Мангъров в редиците си и ако го използвате добре, може дори да ви вкара в парламента, макар, че имахте малки шансове за това. Във връзка с това, ви пиша с предложение да сложите Мангъров и в листата ви в гр. Пловдив, за да мога да гласувам за него, ако е възможно и законодателството го позволява. Заявявам, че ако не го сложите в листите в Пловдив, ще пусна недействителна бюлетина с неговото име в нея като един вид протестен вот срещу "Ковид" истерията и "план"-демията.

Освен това, ви моля да приемете и още един съвет — да опитате да направите предизборна коалиция с ПП «Атака», ако вече не е прекалено късно за това, според законодателството — за да си увеличите вероятностите за влизане в парламента до стойности близки до 1. Да не говорим, че имате голямо сходство с техните идеи и геостратегическа ориентация и даже се чудя защо не сте пробвали да разговаряте с тях на тази тема.

Пожелавам Ви успех и то не за друго, а за да мога да видя доц. Мангъров в парламента. Иначе в други условия даже нямаше и да ми хрумне за възможността да гласувам за Вас. Освен това, считам, че гласът на хората, които са против излишната истеризация в пандемични условия, трябва да се чува в парламента.

--
Георги Пашев, гл. ас. д-р инж.
http://gpashev.com