Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 28 февруари 2021 г.

Кои са по-вредни и по-страшни за България: мутро-комунистите или чистите комунисти, именно социалисто-комунистите?

Момчил Дойчев: Споделям това, не защото имам политически възгледи кореспондиращи на възгледите на колегата Буруджиева - напротив! Споделям това, за да видите как в коментарите си под статията дебилите се радват на това безобразие и даже искат не само да запушат устата на тези, които си позволяват критика към К.Нинова. А представяте ли си ако последната стане премиер, какво ще прави с опоненттите си? Ще открива концлагери? Или директно ще разстрелва "враговете"? 

Ангел Грънчаров: Боко не е по-добра манджа от Нинова, а я сърбаме веке 12 годинки. Прокиснала ченгесарска манджа сърбаме заради него толкова време. На фона на мутренския режим даже известно управление на комунистите би ни се отразило благотворно. С социалисто-комунистите ние, демократите, ще се справим значително по-лесно отколкото с мутро-комунистите, лъжещи, че били "десни". Не е нужно да плашите народа с концлагери, щом мутро-комунистите не посмяха да ги създадат, социалисто-комунистите хептен нема да посмеят. Мен ми се ще да видя дали социалисто-комунистите могат да защитят донякъде претенциите си, че са демократи, щот се видя, че дон Боко направи всичко, що можа, да превърне демокрацията у нас в пародия и химера. 


КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: Брях, а като са й запорирали сметките на другарката Боруджиева, къде ще си получава сега хонорарите за услугите, които оказва на политиците?! 

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...



Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

2 коментара:

Анонимен каза...

Несъмнено най-страшни са бившите комунисти, които сега се имат за върли демократи!

Ангел Грънчаров каза...

Бивш комунист нема, другарко, за което сте свидетелство Вие самата. Ние, дето сме демократи, никога комунисти не сме биле - и нема никога такива и да бъдем. Как можете да не знаете толкоз прости житейски истини?!