Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 31 март 2021 г.

Какво писаха небезразличните граждани на един тъй напорист кандидат за депутат?


Как ли ще реагира доц. И.Старибратов след тъй дългото си мълчание по повод на позицията ни за несъстоятелността на неговата кандидатура за депутат от ДБ?




Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...




Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

4 коментара:

Анонимен каза...

Уважавам Старибратов, но е напълно изключено да гласувам за хунвейбините от ДБ. Само ГЕРБ!

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, искате да кажете, че ако г-н Старибратов беше от ГЕРБ, с висше удоволствие щяхте да гласувате за него, тъй ли? Давате ли си сметка колко убийствена за него е таз Ваша преценка? Апропо, знаете ли що е това "хунвейбини", или просто си дърдорите нещо, което не разбирате? Защо, другарко, ви е толкова страх вас, мутро-комунисто-гербоваците, от нас, демократите?

Анонимен каза...

Разбира се, че знам - все пак съм учителка по история и не ми плащат 1700 лв ей тъй за нищо, нали?

Ангел Грънчаров каза...

По история ли преподавате, другарко? Горките ученици! За таваришч Ленин ли им говорите главно?