Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 5 март 2021 г.

Граждани, които сте немалодушни, небезразлични, незомбирани и неразвратени от лъжите и подкупите на ченгесаро-мутренската власт, гласувайте умно!!!


Призовавам ние, гражданите, които не сме безразлични спрямо съдбата на поробеното от ченгетата и мутрите наше свидно отечество и желаем да осигурим неговия просперитет благодарение на реанимирането на младата, но агонизиращата в момента българска демокрация, на предстоящите избори да гласуваме УМНО, дори РАЗУМНО - ето защо и ето как:
Този път треперещата за властта си мутро-ченгесарска мафия-олигархия иска да ви излъже, като слага в листите на подведомствените си партии от своя властови мастодонт (ГЕРБСПДПСМВРОСЛАВЧУ и т.н.) абсолютно дискредитирани "звезди" и "ентелектуалци", известни единствено с безскрупулната си лъжливост, с аморалността си, с готовността си за пари да продадат ако трябва и родните си майки. Това показва, че властващата мутро-ченгесарска мафия прави всичко възможно да запази господството си.
При това положение ние, избирателите, които не сме малодушни и не сме зомбирани и развратени от лъжите и подкупите на ченгесаро-мафиотската власт, трябва да гласуваме УМНО, а именно, да подкрепим единствената сериозна, реформаторска, доказано анти-мафиотска и наистина демократична коалиция, а именно ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ.


Гафовете в техните листи (като издигането в Пловдив, кой знае защо, на "безспорния" - червен! - "интелектуалец" Старибратов!) могат да се елиминират чрез ползване на преференциите.
Това е моето предложение, този е моят призив. Не си хвърляйте гласа в подкрепа на съмнителни, лъжливо "протестни", за менте-"народняшки" и чалгарски "партии", които ще ви предадат на другия ден след изборите, а дайте гласа си за ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ - за да помогнете за спасяване на страната и народа ни от очертаващото се иначе безкрайно господство на крадливата разбойническа мутро-ченгесарска олигархия.
Бъдете, моля, разумни! Не се оставяйте да ви излъжат за кой ли път. Колко пъти трябва да настъпвате все една и съща мотика, т.е. да подкрепяте поредния си оправяч - царската, сидеровата, боковата, барековата, сега славчувата измама, лъжа и мотика?! Време е да ви дойде най-сетне акъла - и затова: гласувайте УМНО, т.е. гласувайте за ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...




Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

4 коментара:

Анонимен каза...

Съществува само една партия, за която знам, че няма абсолютно никакъв начин да гласувам, и тя е ДЕБЪ.
За кого ще гласувам не зная, но трябва да е твърдо анти-ЕС.

Ангел Грънчаров каза...

Ние, другарко, прекрасно знаем, че нема да гласувате за ДБ. И че сте рускиня по манталитет.

Анонимен каза...

Г-н Грънчаров, ориентирайте ме, моля, за кого ще гласувате, да не се объркам.

Анонимен каза...

Привет, Е. Тодоров,

Понеже така или иначе скоро през вас ще минат доста кандидати за депутати, може да им подхвърляте някои идеи за неща, за които да лобират, като например:


1. Финансова децентрализация - повече пари, фиксиран процент да остават в общината и в района;


2. Разрешаване на проститутките и регулация на бизнеса им;


3. Държавата поема лихвите на жилищни кредити на млади семейства;


4. Задължително вероучение;


5. Марихуаната за кексчета и цигарки да се разреши като в Холандия; Някои гъбки - също;


6. По-либерален режим за носене на оръжие за самозащита като в Швейцария.


Бих добавил с особена важност и:
Единен държавен стандарт за електронно обучение във всички училища и всички университети (такова нещо май вече се прави в някакъв зародиш, но вместо да е наредба, трябва да залегне в закон);
Насърчаване със закон и наредби университетски клъстери на национално, европейско и международно ниво — т.е. примерно една специалност да се води вместо в един, в два или повече университета, а дипломата да излиза в някой от тях (обикновено по-престижния от тях). С навлизането на електронното обучение, тия клъстери ще станат най-естественото нещо;
Сваляне на ДДС за периодите на пандемия наполовина;
В закон или дори в Конституция да залегнат минимални стандарти на достоен живот, които да станат право на всеки гражданин да изисква от държавата, например — компютър за всеки ученик; чекове за храна за еди каква си стойност; чекове за СПА и хотелски нощувки; чекове за транспорт в БДЖ и градски и междуградски транспорт и др.


--
Георги Пашев
http://gpashev.com