Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 13 март 2021 г.

Какво ядат беззъбите, опраскани от мутренската власт и безработни учители-дисиденти?

Попара с фасул - съедобна храна за беззъби опраскани от мутренската власт безработни учители-дисиденти. Премиеро още мисли как да отговори на моята молба да ми прати 1-2 банкноти от по 500 евро (от пачките в нощното му чекмедже) за да си платя нови ченета - с оглед да мога да дъвча.


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...



Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

4 коментара:

Анонимен каза...

Защо все се оплакваш и искаш хората са те съжаляват .Нямаш ли поне малко достойнство и чест.Не си само ти така .Много хора са по зле и от тебе но само ти скимтиш.

Kirkor Kasabjan

Ангел Грънчаров каза...

Kirkor Kasabjan Немам достойнство, щот за мен не остана и капчица, целото достойнство Вие двамата с любимеца ти Боко го грабнахте и за мен не остана, не можах да се вредя. Правя го, пиша какво ям за да изобличавам мутрите на власт, които ми забраняват да практикувам професията си и ме поставиха в положение да се чудя как да оцелея. (Ти си пенсионер, аз още не съм.) Още ли не си разбрал, че с възпитателна цел пиша тия неща.

Анонимен каза...

Намъквай там боба и не се опитвай да разсъждаваш.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, така ли разговаряте с нещастните си ученици ма? Много сте била отворена ма?!