Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 31 март 2021 г.

Кой ли ще е следващият главен фигурант на Доган-Пеевски във властта след падането на тъй послушния Боко: Славчу Учиндолецо ли?


Досега беше така: като гласуваш за Боко Борисов, получаваш Пеевски-Доган! Пеевски едва ли ще бъде новият министър-председател на мафиотско-властовия мастодонт ГЕРБДПС, но какво пречи мафията да ни пробута нов свой - и не по-малко послушен от Боко! - фигурант във властта? Досега властта се свързваше с Боко, но не он управляваше, он само си се перчеше, че управлява, а фактически управляваше Пеевски, иначе казано - Ахмед Доган (ченгесарската мафия, чиито пръв довереник е именно обитателят на сараите!). 

Но дойде време Боко да бъде сменен, а властта на Пеевски (който владее не само изпълнителната власт, но и прокуратурата, и цялата съдебна власт!) дали не е време да поеме лично цялата власт? Е, разбира се, нищо не пречи да бъде намерен фигурант, още по-послушен на Пеевски от самия Боко, ако това изобщо е възможно де...


И така: отива си, крайно време е, оцапания до ушите Боко, главният фигурант във властта на "началнико" му Доган-Пеевски? Но кой ли ще бъде следващият фигурант на всевластния тандем Доган-Пеевски - след падането на тъй послушния главен фигурант Боко, фигурирал като премиер цели 10 годинки? Дали на Славчу Учиндолский не е отредена тази тъй важна роля и задача? 

Ще помогнете ли на мафията да си запази властта, гласувайки за Учиндолския убавец?




Апропо, всички негласуващи умници-тарикати нека да знаят, че като не отидат да гласуват, техният глас фактически отива точно за това, което мафията най-съкровено желае: да продължи здравата да краде като досега от европейските пари, т.е. да продължава да ви държи най-бедни не само в Европейския съюз, но и в цяла Европа! 


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: