Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 23 март 2021 г.

Да живей мутро-комунисто-"демокрацията"!

Заради спор с мутро-комунисто-милиционеро-гербоваци и по техен колективен донос съм блокиран и ми е забранено да публикувам каквото и да било във Фейсбук за 30 дни! Да живей мутро-"демокрацията"!






ДОБАВКА: Публикацията, заради която мутро-комунистите чрез масови доноси успяха да предизвикат блокирането ми за 30 дни във фейсбук.
Можете да разгледате и да се насладите на "изисканите" и "възпитани" изрази, с които те ме оплюха...




Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров Преследване на времето: Изкуството на свободата. изд. A & G, 2003 г., разм. 21,5 / 14,5 см, мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр, 8.00 лв... Книгата говори за "нещо", което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда "добре познато", съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се "съобразяваме", но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време? почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга "поглежда" в скритото "зад" мълчанието ни - за времетоживотасвободата.

5 коментара:

Анонимен каза...

Следващия път просто бъдете по-културен. И няма да имате проблеми. С тия обиди доникъде няма да стигнете и от всякъде ще ви изритват, както се полага.

Ангел Грънчаров каза...

Благодаря, другарко, за тъй умния съвет. Макар че е неуместен, аз винаги съм културен. Мутро-комунисто-гербоваците просто написаха донос срещу мен понеже като Вас мразят истината - и побесняват когато някой им я каже.

Анонимен каза...

Да. От скрийншотовете ви личи колко сте културен.

Анонимен каза...

23.03.21 г., 20:46 ч. Ангел Грънчаров:
"Благодаря, другарко, за тъй умния съвет. Макар че е неуместен, АЗ ВИНАГИ СЪМ КУЛТУРЕН. Мутро-комунисто-гербоваците просто НАПИСАХА ДОНОС СРЕЩУ МЕН понеже като Вас МРАЗЯТ ИСТИНАТА – И ПОБЕСНЯВАТ, когато някой им я каже."

NO COMMENT!

На какво се дължи обсесивно-компулсивното разстройство? Това е психиатрично заболяване, при което се наблюдава висока степен на асоциация със структурни и функционални неврологични увреждания. Известна е връзката му с родови травми, ЧЕРЕПНО-МОЗЪЧНИ ТРАВМИ, безвкусен диабет, тикове и синдром на Турет. При провеждане на електроенцефалография (ЕЕГ) и различни невроизобразителни методи често се намират отклонения от нормата. Характерните за обсесивно-компулсивното разстройство промени в мозъка са строго специфични и не се откриват при други психични разстройства.

Учител

Ангел Грънчаров каза...

Благодаря, другарко "учител", за тъй чистосърдечната грижа за моята информираност около психичните заболявания! (Макар че в случая се мъчите да продавате на краставичар краставици: можете да прочетете моя учебник по психология и там да научите доста неща около тъй вълнуващите Ви проблеми около душевното здраве, явно имате голяма, но неосъзната потребност в туй отношение!) Забелязвам, че Вие сте доста напреднала и в областта на психиатрията, което е възхитително, умеете да поставяте и съвсем точни диагнози, вероятно: правилно ли ми е допускането? Объркала сте си съвсем професията и съзнанието, знае ли човек, всички немеем пред Вашите феноменални способности...

Апропо, навремето, другарко, в ерата на тъй непрежалимия от Вас комунизъм, сте могла да работите в репресивните органи - за да вкарвате такива като мен за принудително лечение. Колко е жалко, че това време май е отминало, а, какво ще кажете, съжалявате ли, че не можете да ме натикате в некоя психиатрия?! Но ето, че Вие дерзаете в тази посока, защо не опитате да напишете некой донос срещу мен "там, където трябва", дори и до органите на психиатричното здраве, знае ли се, може пък да Ви се усмихне късметя и да постижгнете тъй желания реванш?! Дерзайте, искрено Ви желая нови и нови успехи в по-нататъшното си психиатрично съзнание, познание, поведение и прочие!