Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 12 април 2021 г.

Полетът на Гагарин "около Земята" ли е най-голямата съветско-руска комунистическа пропагандна лъжа?


Ко(с)мичната пиеса „Полет на Гагарин около Земята“: Провалът на участниците

9 коментара:

Бачо Кольо каза...

След като прочетеш подобно писание, приличащо на повръщня на олигофрен, как да повярваш че хомото е сапиенс?!?

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч Колю, чети внимателно де, там са дадени факти, има линкове, чети, мисли, фалшификацията е огромна, но краката на лъжата са къси...

Бачо Кольо каза...

Вчера на официалната страница на Държавния департамент та САЩ се появи поздравление по случай Международния ден на авиацията и космонавтиката. В него няма и дума защо 12 април е обявен за такъв, нито се споменава името на Гагарин. За сметка на това - снимка на американски астронавт.
Има от кого да се учат родните гъзолизачи...

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч Колю, наистина ли не сфащаш защо нема нито дума за "подвига на Гагарин"? И защо се самоуби (защо го "самоубиха", щото се е качил пиян на самолета!) Гагарин, и за това ли не ти просветва защо е така? Требе да се мисли, ала при теб мисленето е стопирано от безразделната ти вяра в СССР и в таваришч Путин.

Ангел Грънчаров каза...

Понеже съветският комуноид таваришч Колю побесня и взе да пише по крайно просташки начин, се наложи да му цензурирам тъпотията. В този блог се говори културно. Нека да псува донасита в своя квартален клуб по комунизъм-путинизъм.

Ангел Грънчаров каза...

Коментарът на анонимната другарка, в която тя плюе по адрес на някакъв "агент Ивайло", съществуващ единствено в болното й съзнание, разбира се, не мога да го пусна да види бял свят, щото той е творение на подземните бесовски сили, под властта на които е същата тази другарка.

Анонимен каза...

КАК НЕ ТЕ Е СРАМ?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЦЕЛИЯТ СВЯТ ВЯРВА В ПОЛЕТА НА ГАГАРИН, САМО ТИ И ИВО ИНДЖЕВ НЕ ВЯРВАТЕ!!!!!!!!!!!!!!!ТЪПАНАРИ ПРОКЛЕТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДАНО СЕ ЗАДАВИТЕ ОТ ЗЛОБАТА СИ КЪМ НАШИТЕ ТРОЙНИ ОСВОБОДИТЕЛИ ЗАЩОТО РУСИЯ И ПУТИН ЩЕ НИ ОСВОБОДИ ОТ РОБСТВОТО, КОЕТО НИ НАЛОЖИХА АМЕРИКАНСКИТЕ И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИМПЕРИАЛИСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, и генерал Дьо Гол не е вярвал в лъжата, че Гагарин е летял в Космоса. https://ivo.bg/2021/04/13/%d1%81%d0%b0%d0%bc%d0%be-%d1%88%d0%b0%d1%80%d0%bb-%d0%b4%d0%b5-%d0%b3%d0%be%d0%bb-%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%b0-%d1%87%d0%b5-%d1%86%d0%b0%d1%80%d1%8f%d1%82-%d0%b2-%d0%ba%d1%80%d0%b5%d0%bc%d1%8a%d0%bb/ Станахме трима!

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч Бачу Колю, всеки, който пише злобни глупости и клевети по адрес на уважаван и достоен човек и журналист като Иво Инджев няма да доживее да види "коментара" си в този блог. Не е позволено безнаказано да се плюе по личности, които са достойни за уважение.