Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 25 април 2021 г.

Какво е новото ми древно-гръцко одеяние?


Пак в древно-гръцко одеяние, ново при това... 🙂


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...



Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

5 коментара:

Анонимен каза...

Но трябва да поотслабнете. С тоя тулум никак не приличате на древен грък.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, казва се "тулуп", а не "толум", придържайте се към класика Боко. Аз съм философ ма, другарко, а не порно-актьор. Друга е моята роля. Пак сте се объркАла нещо. Как пък нито веднъж не уцелихте правилното, доброто, справедливото и умното (нетъпото)?!

И сред древните гърци, и навсякъде е имало всякакви хора, и слаби, и по-охранени. Аз примерно съм охранен поради прекрасния живот, който ми осигурявате вие, дето ме гоните от работа и ме лишавате от стредства за съществуване ма, другарко?! Сега сфащате ли поне малко колко сте долна и подла?!

Анонимен каза...

Много грозно и безвкусно, а езикът в коментарите е толкова пошъл.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, я кажете нещо по-изискано, та да разберем как е единствено-правилно да се изказваме - и да мислим...

Анонимен каза...

Оставя впечатление за автентичност. За тази автентичност допринася и одухотвореното изражение и изразителната осанка на господина. Духовен предводител на небезразличните граждани, беседващ в това знаково одеяние, би бил културно събитие на пловдивската Агора с безценно евроатлантическо знацение.