Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 10 април 2021 г.

Предаванията "Изкуството да се живее" (на живо) и "На Агората..." (на запис) от петък, темата е: Имат ли право хомосексуалните двойки да имат семейство и деца?

СЪЩИЯТ КЛИП, ДОСТИГАНЕ ЧРЕЗ ПРЯК ЛИНК



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

14 коментара:

Анонимен каза...

Много заплетени казуси... направо.. не бих се наела да развържа този възел...

Marieta Mincheva

Анонимен каза...

Но, в същото време не бих и доверила едни невинни душици на деца, да трябва да израстнат с тези "различни" родители...

Marieta Mincheva

Анонимен каза...

Некадърният,напъден от учителство дървен философ,след като се повесели с чалга и отпразнува падането от власт на ГЕРБ се зае да ни разяснява въпроса за педерастията.

Христо Христов

Анонимен каза...

Евгени какво още чака та не го изрита.

Христо Христов

Анонимен каза...

Та в момента какво им пречи на хомосексуалистите да имат деца и семейство?

Ангел Грънчаров каза...

Помислете сама. Близко до ума е какво искат "хомосексуалистите": те искат да имат правото да си създадат семейство и да имат деца без да им се налага никого да лъжат и без семейството им да е, тъй да се рече, "нелегално" и незаконно.

Анонимен каза...

Не аз а ти помисли. Какво му пречи на единия партньор да създаде дете или да осинови такова? И това нелегално от къде го измисли? Може би ще е шок за теб ама не сме 1991 а 2021 и 70% от хетеросексуалните семейства нямат брак.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, очевидно не Ви се удава мисленето. Няма никакво значение няма колко хетеросексуални живеят без брак, за друго говорим. За да сфанете, опростявам казуса заради Вас, като трудно сфащаща:какво ще стане когато двама мъже отидат в общината и поискат да регистрират граждански брак. И когато поискат да узаконят положението на детето си (родено от някоя жена)?

Анонимен каза...

Какво пречи в момента единия от двамата да осинови детето? И каква е тая истерия за това лицемерие в общината в страна в която 70% от имащите право на общинско лицемерие не се възползват от него?

Ангел Грънчаров каза...

Амче, другарко, мислете малко де, защо не мислите изобщо? Да се изпълнява законът според Вас е лицемерие, така ли? А беззаконието и безправието според Вас какво е?

Анонимен каза...

Лицемерие е подписването на закон създаден от някакви толупи в парламента и имитираща църковния ритуал церемония в общината да се представя като израз на любов. Всъщност това което се подписва е юридически договор между физически лица и мястото му е при нотариус. Ако това се изчисти на хомосексуалистите нищо не трябва да са разрешава защото никой не им е забранявал да сключват договор помежду си. Мястото на брака е в черквата и не само не трябва да се разрешава на хомосексуалистите а трябва да се забрани за невярващите.

Анонимен каза...

Детето трябва да има баща и майка. Точка.

Анонимен каза...

Попитали радио "Ереван", възможно ли е мъж да забременее? Отговора: Не е възможно, но в съседна Турция опитите продължават.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, забелязваме, че ставате много нервна когато стане дума за "хомосексуалистите". Да не би да имате примерно скрити и потискани хомосексуални влечения към своята началничка, на които тя не е отговорила - и по тази причина почва да Ви втриса когато чуете думата "хомосексуален"?