Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 6 април 2021 г.

За какво са най-щастливи прочелите една-единствена книга когато са на власт?


Фейсбук ми напомня, не на този ден през 2014 г. съм публикувал корицата на тази замислена тогава от мен книга. Ето какъв коментар написах по този повод днес:

Това е една книга, замислена и започната в 2014 г., чието написване беше провалено от достигналите тогава своя апогей репресии над мен (подготовката за опраскването, за уволнението ми!) от страна на мутро-комунисто-гербовашкия режим, което стана през май месец 2014 г. (първия етап) и беше продължено след като съдът ме върна на работа в 2016 г. Най-много тия репресии на мутро-комунисто-гербоваците навредиха на моите творчески занимания в областта на философията, които никога няма да им бъдат простени. Щото прочелите една-единствена книга, които са взели властта, най-вече са щастливи когато пречат за написването на нови книги.


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...



Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: