Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 19 май 2021 г.

Изобщо могат ли да се изчислят вредите и щетите, нанесени на България от управлението на мутро-боковистката банда?

Какво казах на една другарка, изявяваща се като тъй разгорещена агитаторка на мутро-гербоваците, че явно е вдъхновена от съответните тъй мили на сърцето й шумолящи хартийки, взети, предполагаме, от толкова драгоценното чекмедже на бившия Премиер, съдържащо всеизвестните ни пачки и кюлчета (както се очаква, въпросната другарка вещае връщането във властта на "толкова способните и честни" управници на България от ГЕРБ, построили, видите ли, толкова много неща!):

- Другарко мутро-гербовашка паразитке, построените неща щяха да са в пъти повече и по-здрави ако не ни управляваха толкова лакомите крадци от европейските и българските пари, каквито са мутро-гербоваците. Те ограбиха поне два пъти повече средства отколкото вложиха в разните там обекти, построени некачествено и при това за два-три пъти завишени цени. Управлението на мутро-гербоваците ще се запомни в историята като управлението, което е било изцяло разбойническо, бандитско и напълно вредно за страната. Властта на Боко са цели 11 загубени за България години! Ако вместо Боко и бандата му лакоми калинки България беше управлявана от кадърни и порядъчни управници, сега доходите на българите щяха да са в пъти по-високи отколкото са в момента. И отдавна вече нямаше да сме най-бедната страна в ЕС.

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

5 коментара:

Анонимен каза...

Материалните щети сигурно могат донякъде, но нематериалните не могат.

Георги Пашевъ

Ангел Грънчаров каза...

Георги Пашевъ Сринатата изцяло Западна Германия, тази, която остава под властта на западните съюзници, достига довоенното ниво на цяла Германия за 7 години - под истински дясното управление на Конрад Аденауер и на финансиста и икономиста Лудвиг Ерхард! Правете си сметка (по аналогия!) на основата на това какви са загубите (само материалните!) на България, подложена на 12-годишно разбойническо управление. За щетите от деморализацията на обществото съм съгласен, че са неизчислими...

Анонимен каза...

Привет,

Аз гласувах за ДБ на предните избори, но не съм доволен от тях, защото те не бяха достатъчно радикални и устати срещу бившата власт (с изключение на няколко човека). Редно е те да имат много по-радикална реторика и действия. Те с половин уста признаха, че има нужда от промяна на системата, но нямат ясна и цялостна визия за тотален ремонт на цялата държавност, а не само на съдебната система.
За сметка на това, съм очарован от систематичните усилия на Мая Манолова да изкара на макс кирливите ризи на октопода и обмислям да гласувам за нея на следващите избори, за да я подкрепя да продължава със своята правозащитна дейност. С очарование разбрах, че е поела случая на боркинята за правдини Цвеева от родния град на майка ми Пещера срещу свинщините, които Биовета на Киро Гела прави с въздуха там. На всичкото отгоре сега се оказва, че в центъра на тоя европейски град Киро Гела ще преработва и компостира опасни отпадъци от цяла Европа и хиените му съдят Цвеева, задето имала «наглостта» да поведе хората срещу тая свинщина.
Естествено, тя не е единствения вариант. Много добре ще е да вкараме и Черепа Божков в парламента. Тогава Боко Тиквата «газ ще пикае», ако това се случи. Да не говорим, че Черепчето нарочно си кръсти партията лятна, защото по начало я е готвил за лятна партия. Голяма хитруша е, няма две мнения по тоя въпрос. Имаме нужда от неговото свежо присъствие на «жълтите павета», даже и дистанционно да е. Ако някой знае и има кирливи ризи от кухнята, това е той и ще се радвам един ден да спомогне за вкарването на Боко и компания в затвора при Бай Ставри.
Ако и в следващия парламент не видя решителни действия за пращане на хора при Бай Ставри, обмислям да събирам хора за учредително събрание на нова партия «При Бай Ставри», чиято основна цел ще е да прати много хора при Бай Ставри. Прависти със съвест ще се приемат с предимство. Ще дам почетна членска карта на дългогодишния изстрадал проф. Янко Николов Янков — Вельовски, който е страдал и продължава да страда при всички власти и ще си бъде правозащитник от класа до гроб. Бих дал и на Грънчаров почетна членска карта, защото и той е страдал доста от мутро-гербоваците. Изобщо, при нас страдалците ще са на почетните места и както в Библията е писано — « Блажени гладните и жадните за правда , защото те ще се наситят.». За тях живеем и за тях трябва да работим. Всичко останало е бошлаф.




--
Георги Пашев
http://gpashev.com

Анонимен каза...

Всъщност управлението на ГЕРБ беше съвсем прилично и постигна доста неща. Със сигурност повече, отколкото беше постигало всяко правителство преди техните. Това е причината, поради която получиха най-много гласове на току-що миналите избори и ще получат най-много гласове и на следващите.

Ангел Грънчаров каза...

Да, другарко, разбойничеството на мутро-гербоваците беше "доста прилично" и наистина направиха много неща: крадоха като невидели! Затова и за тях гласуват само такива като Вас, които лично са облагодетелствани от режима им, било заради участие в кражбите, било заради корумпираност, било заради това, че сте калинка на хубав държавен пост с тлъста заплата (без нищо да работите!). Нали така?! От 10 избиратели у нас само 1 гласува за ГЕРБ, другарко, това много ли е? А власт вече не будете помиришать...