Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 10 май 2021 г.

Защо един български американец тъй сърдечно обича и тъй пламенно защищава властта на толкова крадливите мутро-комунисто-гербовашки разбойници?

Моята публикация със заглавие Говори ли истината Светослав Илчовски предизвика доста коментари, ето твърде показателната дискусия на едно място, от която вземам най-многозначителния по моя преценка фрагмент (интересното иде от факта, че този тъй пламенен защитник на мутро-гербоващината, оказва се, живее не другаде, а в... САЩ!):Анонимен

Анонимен каза...

Тъпо неграмотно парче. Истъкан от злоба. Решил е, че сега ще отмъсти на Бойко без да има защо разбира се. Използваха го по тъпи от нея. Неговите проблеми сега започват. Да е жив да го е.ат. За съжаление хвърля петно върху всички честни трудолюбиви земеделци. Жалко.

Vassil Velkov

10.05.21 г., 7:06 ч.

 Изтриване
Blogger Ангел Грънчаров каза...

Vassil Velkov Значи Боко не краде, тъй ли? 🙂 Не обича ли кюлчетата и пачките Боко? Я помисли тогава чии проблеми тепърва започват?! Ти облажи ли се от режима на Боко щом го защищаваш толкоз? Какво замъкна?

10.05.21 г., 7:07 ч.

 Изтриване
Анонимен Анонимен каза...

Ангел Грънчаров Пропускаш земеделците. Бойко не ме интересува.Живея 30 години в САЩ. Няма как да се облажвам от Бойко. Много е плоско подвеждането на Галева и това момче тракториста. Може да се окаже, че земята не е негова а е на някой друг. Не държа никой да мисли като мен.

Vassil Velkov

10.05.21 г., 7:08 ч.

 Изтриване
Blogger Ангел Грънчаров каза...

Vassil Velkov Щом си в САЩ значи така разбирам позицията ти: мразиш дотолкова нас, дето не сме избягали, дето стоим тук, та искаш мутрите да продължават с разбойничествата си. Прав ли съм? С какво толкова си обиден на многострадалния български народ - че му желаеш злото на мутро-гербоващината?

10.05.21 г., 7:08 ч.

 Изтриване
Анонимен Анонимен каза...

Ангел Грънчаров Ти добре ли си. Аз не съм по малко Българин от тебе. Виждам реално нещата какви са. Правя неща в България и за България за който ти е бедна фантазията. Аз обичам България, няма причина да съм обиден. Обиден съм на комунистите, който ни изгониха.

Vassil Velkov

10.05.21 г., 7:09 ч.

 Изтриване
Blogger Ангел Грънчаров каза...

Vassil Velkov Разбирам. Правиш разни неща в България и понеже мутро-гербовашката власт ти помага за да печелиш, затуй и толкоз ги обичаш. Хубаво е че си призна, че именно делаверите са причина тъй сърдечно да обичаш въпросните крадливи мутро-гербоваци...

10.05.21 г., 7:09 ч.

 Изтриване
Анонимен Анонимен каза...

Ангел Грънчаров Много време ти отделих. Глупака е велик защото никога не може да разбере колко е глупав. Отивай за Пловдив.

Vassil Velkov

10.05.21 г., 7:10 ч.

 Изтриване
Blogger Ангел Грънчаров каза...

Vassil Velkov Мерси! "Ти се гневиш, о, Юпитер, значи признаваш, че аз съм правият!", ето, благодаря за тъй чистосърдечното признаие, че съм прав. Кой е глупакът е отделна работа, но положително не съм аз. Хем не ме познаваш, хем ми даваш квалификации, което е доста глупаво, не мислиш ли? Апропо, не е хубаво това, което вие, мутро-гербоваците правите - да се облагодетелствате за сметка на народа. Така не бива, срамота е.


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се,  че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

6 коментара:

Анонимен каза...

Тези дискусии са съвсем излишни. Както показват прогнозите, ГЕРБ ще спечели изборите, а Борисов ще е премиер на България. Това би било най-добре за държавата.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, платените от ГЕРБ "прогнози" може да си показват каквото искат. Важното е, че ГЕРБ-Боко никога повече няма да е на власт. Ще се наложи и цялата ви разбойническа пасмина да се раздели завинаги с властта, а някои от вас ще трябва да посетите и затвора.

Анонимен каза...

Поне няма да посещаваме контейнерите, за да се ханим, хи-хи. :-) :-)

Ангел Грънчаров каза...

Е, вие, мутро-комуноидите, винаги ще се уредите... нали сте тарикати...

Анонимен каза...

Да. За разлика от вас, ДемБълите, които сте балъци.

Ангел Грънчаров каза...

Не сме балъци, другарко, а сме идеалисти. Неграмотността Ви е потресаваща, язък за рабфаковското Ви образование...