Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 27 юни 2021 г.

Има ли нещо, което да не се опитвате да оскверните, проклети войнстващи наглеци-безбожници?!


А. от Австралия каза: В Ерусалим, Храма на книгата, където се пазят свитъците от Свещеното писание...

 

А защо не си и чул за това, филисофчо?

 

Ще ти кажа защо - защото насреща ти е черната стена на невежеството...

 

Ти трябва едно да разбереш - че ако се държиш като затворена система (както постоянно се опитваш с древната си Гърция и философи), то тогава ти не си за нашето време, старомоден и сдухан ще си... Да не би стената да са ти забили отпред?

 

Виждаш че Берлинската стена е едно политическо нищо, но евреите направиха Черната стена на невежеството...

 

Помисли си и се ъпдейтвай, не са ни нужни изкопаеми и вкаменелости от минали времена, не печелиш така, аркадаш, не си акаллъ...


Отвърнах му следното:



Мерси за снимката и за тъй дълбокомисленото си поучение, с което за пореден път се опитваш на мен, краставичаря, да продаваш краставици! Между другото понеже с теб наистина живеем в различни светове, излиянието ти е доста поучително, благодаря ти и за него. Но все пак ще кажа нещичко, щото наистина си доста заблуден поради крещящото си неразбиране що е това философия. Гимназиалната ти учителка по основите на т.н. научен комунизъм навремето е така добре измила мозъка ти (особено по отношение на истината за философията!), че до ден днешен там се мъдри тъпотията, че Ленин, видиш ли, бил "най-умният", както с изненада научих от теб тия дни! А другарката, дето те е учила по основи на комунизма в гимназията навремето предполагам е починала (Бог да й прости греховете!), но тя заслужава орден за заслугите си, пиши на президента Радев, може да я награди посмъртно. Щот в твое лице той има един "единомишленик", който като него обича комунистическа Русия най-много от всичко на света!


Ти мен, философа, ме обвиняваш в "невежество", понеже, видиш ли, да сложа тук твоите собствени думи: "... ако се държиш като затворена система (както постоянно се опитваш с древната си Гърция и философи), то тогава ти не си за нашето време, старомоден и сдухан ще си..."! Тия твои думички заслужават и (не)кратък анализ, щото са показателни, но аз ще се опитам да бъда пределно кратък.


Кое е това "нашето време", вие и монопол върху времето ли вече имате, даже и времето ли се опитвате да откраднете бе, таваришчи побеснели путиноиди?! Във "вашето" (ти казваш "нашето", но мен изключваш от него - и съвсем правилно правиш това!) време нема никакво место за философи и за философия, така ли?! :-) Бравос на теб, признанието ти е потресаващо! Само Ленин допускате в своето време, така ли, щот е най-умният?! А такива като мен немат место във "вашето време" - щот сме се биле държале "като затворена система", тъй ли? А вие, дето тъй всеотдайно мразите философите и философията, сте много "отворени", тъй ли?! И за какво сте толкоз "отворени", позволи ми да попитам? Отворени сте за глупостите на путинската пропаганда, затова ли? :-) И за "мъдростта" на сифилистика Ленин сте много отворени, обичате го, щот е бесен тъкмо като вас, бесен е тъкмо като злобното джудже Путин, което мрази целия свят! Да ви пикам на "отвореността", ето това ще кажа, за да влеза в твоя неподражаем стил. Кой всъщност е старомодният и сдуханият при това положение бе, таваришч ленинский умнико?!


Значи аз требва според теб да се откажа от философията - за да стана "модерен" и "оотворен" кат вас, путинците, тъй ли? :-) Да де, ама ти, поради крещящото си невежество, не знаеш що е това философия, пък се напъваш да ми "философстваш", при което се издънваш на всяка своя дума. И пелтечиш врели-некипели всеки ден. Леле, мили Боже, в главата ти какъв кошмар е, там явно постоянно стрелят катюшите, които те докарват до душевен оргазъм, нали така?! 


И тъй, далечни ми австралийски приятелю (наричам те така, щот се знаем от години и от години се джафкаме: ти си ми най-своенравният, не отричам това, ученик!), тази Черна стена на невежеството нали се усещаш сега за кое невежество се отнася? За моето невежество - или за вашето? :-) Я си помисли още малко? 


Ако искаш, попрочети пак Ленин, той, бесният, ще ти каже, че такива "буржоазни безмозъчни" като този там ("тъй упадъчен буржоазен", да използвам вашата терминология!) философ Грънчаров (и неговите там Сократ и... Христос!) направо трябва да бъдат изправяни за разстрел - пред именно тази Черна стена на невежеството! Апропо, известно ли ти е колко подобни черни стени на човеконенавистничеството сътвориха твоите любимци Ленин, Сталин, Путин?


Към истините на Свещеното Писание, таваришчи, не посягайте. Щот те също, по вашата терминология, са точно такива "изкопаеми и вкаменелости от минали времена", които вам, по собствените ви думи, изобщо не са нужни. Да, вам Истината съвсем не ви е нужна, прекрасно зная това. Вие се храните само и единствено с лъжи. Поне не осъзнахте ли, че тъкмо Бог нема как да излъжете бе, таваришчи? Апропо, защо забравихте, че сте атеисти, нали Ленин основа вашият "войнстващ атеизъм": как сега протягате окървавените до шиите ви ръце към... Свещеното Писание, проклети наглеци?! Има ли нещо, което не се опитвате да оскверните бе, вселенски войнстващи наглеци-безбожници?! 


Ти сам призна, че твой "бог" е Ленин, как изобщо при това положение се осмеляваш да пишеш за Свещеното Писание? Та нали то е именно към ония "изкопаеми и вкаменелости от минали времена", които вам не са ни нужни? Как така не помниш сам това, което току-що написА?!


Спирам дотук. Ако поне малко разбираш, ако душата ти не беше толкова объркана, щеше отдавна да си разбрал, ала, уви, не разбираш - и продължаваш по чисто комунистически да се инатиш. Голяма работа че се инатите и всичко се мъчите да изопачите, драги ми... "изкопаеми и вкаменелости от минали времена", да, точно вие сте тия "изкопаеми и вкаменелости от минали времена", а пък истините на философията и на философите, ведно с истините на Свещеното Писание, са АБСОЛЮТНО ВЕЧНИ, ало, драги ми таваришч, за тях няма никакви времена, те просто пребивават във ВЕЧНОСТТА, на която именно и служим ние, философите. Самият факт, че употреби думата "времена" показва, че този именно ВИСШ СВЯТ НА НЕПРЕХОДНИ И АБСОЛЮТНИ ИСТИНИ И ЦЕННОСТИ за теб и за такива като теб изобщо не съществува!


Дотук. Знам, че няма да ме разбереш. Няма как да ме разбереш. Ти си от съвсем друг свят. Обитаваш един съвсем неистински свят и си негов покорен и самодоволен роб. Във вашия свят господар е именно Сатана - в образа на оцапания, на прогизналия с човешка кръв ваш вожд Ленин...


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

6 коментара:

Анонимен каза...

Ти си глупав като задник и ще спра да ти пиша...



Колко пъти ти давам нишани от най-модерното на Запад, това което се дискутира тука - ти въобще не реагираш...



Не всички българи обаче са тъпунгери като теб, неразбрали че идва нова ера и че това човечество си отива поради простотията си...



Пращах ти пророци, празната ти глава дори не ги прочете... Сега правя последен опит, това е българин... Но доста по-умен от теб...



Ако не го разбереш, просто потърси лекарство да те отнема, заплашвам те със самоубийство, ха-ха-ха, турска шматка такава...



https://www.youtube.com/watch?v=vLD8H3vnZOI



https://www.youtube.com/watch?v=XacHGnkDEdg

А. от Австралия

Ангел Грънчаров каза...

Ти ли издаваш удостоверения за това кой колко е умен и кой колко е тъп?! Язък, не знаех това, ако знаех, щях да ти се подмазвам за да ми дадеш по-свястно удостоверение, а не това гаднярско "Ти си глупав като задник!" :-)

Анонимен каза...

А защо не го разбра, тъп ли си, щото пишеше за смъртта...


А. от Австралия

Ангел Грънчаров каза...

Болните не са ли застрашени от умиране, умнико?!

Анонимен каза...

В ЕU имало свобода, смехотворнико, помисли пак...

А. от Австралия

Ангел Грънчаров каза...

Има свобода, разбира се. Путинците нема как да го признаете щот Масква ви заповядва да тръбите, че нема свобода. И вие изпълнявате заповедта...