Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 15 август 2021 г.

Ще се възползваме ли от шанса да победим злотворното безразличие, което трови живота ни?

Тази сутрин, в началото на деня на тъй големия християнски празник Успение на Пресвета Богородица в блога на Общността на небезразличните граждани прочетох твърде любопитно и важно по моя преценка отворено писмо до институциите, в което те рискуват и ни казват пределно откровено някои съдбовно необходими ни истини; ето, давам ви възможността и вие да прочетете този наистина забележителен документ на нашето време:

СПОСОБНИ ЛИ СМЕ ДА ОСЪЩЕСТВИМ ТЪЙ ПОТРЕБНИЯ ЗА ОБЩЕСТВОТО НИ ДУХОВЕН ПОВРАТ КЪМ ЧОВЕЧНОСТТА И ДОБРОТО?

Приятно четене! Приятни размисли ви желая! Хубав ден!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...




Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

3 коментара:

Анонимен каза...

А може би баба Марийка има да изкупва карма в следствие на нейни постъпки в този и предишен неин живот, и сегашните и страдания са отчищащата божия милост. Твоите груби вмешателства са противопоставяне на божията воля което ти носи съответната карма и удължава нейната агония.

Анонимен каза...

Манипулации безкрай! Уважаемият Грънчаров бил "силно изненадан" какво открил написано тази нощ от т.нар. Група на небезразличните граждани, всъщност лъже. Защото то е писано лично от неуморния жалбоподател до всички инстанции. Сън го не лови, че го прогонили от учителското съсловие. Жалка работа. За познанията му върху учебния предмет Психология човек може да съди по речниковия запас при стереотипните еднообразни назидателни просташки отговори на философа-психолог.

Б. от Б.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, моят "речников запас" се определя от обекта, с който водя таз извратена като него комуникация. :-) Интересно е, че нищо не сте разбрала от казуса, който небезразличните поставят.