Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 5 август 2021 г.

СЕНЗАЦИЯ: Небезразличните граждани предложили на Слави Трифонов аз да му стана частен учител по демокрация и по морал!

С огромно удивление на страницата на Общността на небезразличните граждани току-що намирам следното удивително смислено писмо (в което става дума и за моя скромна милост!):

Г-Н ТРИФОНОВ, АКО ВИЕ ЛИЧНО ПОЕМЕТЕ ТОЗИ ХАРЧ ИЛИ МАСРАФ, ОКЕЙ, ДРЪЖТЕ СЕ ТОГАВА КАКТО ИСКАТЕ: И ПРЕДИЗВИКВАЙТЕ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ ИЗВЪНРЕДНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ!

Приятно четене ви желая! И приятни размисли! Хубав ден, бъдете здрави!


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...




Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

6 коментара:

Анонимен каза...

Хаха, лумпени и маргинали... :)

Ангел Грънчаров каза...

Кой тва ма, другарко?

Анонимен каза...

Ще напиша писмо до парламентарната група на "Има такъв народ" и до г-н Слави Трифонов, в което ще приложа и опиша всички обидни епитети, с които Грънчаров го е наричал. Ще сложа скрийшоти и ще оставя ЕГН-то, адреса и телефонния номер на Грънчаров, за да може Слави Трифонов, ако иска, да заведе дело за обида и клевета срещу Грънчаров, и да го одруса с 4-5 000 лева.

Ангел Грънчаров каза...

Добре, другарко. Поработете старателно върху доноса си, Вие това го умеете. Бихте ли дала все пак поне един пример за обиден епитет, с който съм нарекъл многоуважаемия нов оправяч на тъй приказното ни свидно отечество?

Ангел Грънчаров каза...

Другарката пак изкреийзи и почна да бълва жаби и змии със сексуална насоченост, издаващи единствено оскърбената й нещастна сексуалност.

Анонимен каза...

Чест ти прави, че си ....и, че си....А пък и особено за първото Анчо налий.... Но пък, защо не и за второто....Кат няма харесващи смислени хора....То и при менечка виждаме , че са чат-пат и от сила - две, три ...Хай четир, пет да са ....смислени жени, дето харесват не чат-пат, а наистина актуални, смислени, разумни....и с толкова други достойнства текстове.....С единственият им виден, като такъв, оценяван така и, даже плашещ окото на глупака недостатък...🙂 А именно, че са огрооомни веее.....Как се чете такава грамада ве....🙂 За сравнение - Житните кръгове от висшо-разумните съжителстващи ни,, наричани, според мен неправилно - Извънземни, с които си Житни кръгове тези Същества вероятно искат да ни просвещават! Та те са тооолкова ....хем висшо-разумно-смислени интересни и фундаментално образователни...Хем са супер простички, като форми и, като четене - буквално с поггледа си ги обхващаш, виждаш, прочиташ ги и пей...сърце хей....🙂 Например числото ПИ.....Не е ли така.....Като го зърнеш и, като го прочетеш ти влизаш в магична връзка с този МНОООГО по-висш РАЗУМ от тебе....И ти става на ума ЕДНО йиууууу-баО-ОООООО ей......Пък на въображението - ЕКСТАЗНООО чак....🙂 Та тва на мен се струва бъдната азбука на човека.....Тъй амчи.....Пък Славиту ...Ще му се скрои шапката на него и хората му....Само глей....Май Осман Октай ще се окаже гениално прозорлив.....И, дано!

Владимир Петков