Представена публикация

Човеци ли сме?

  Да помогнем на Любо ОЩЕ:   Ще помогнем ли за лечението на г-н Любен Воденичаров? Освен това смятам, че нашият "Картаген" - мас...

понеделник, 16 август 2021 г.

Човеци ли сме?


 

Да помогнем на Любо


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

4 коментара:

Анонимен каза...

Г-н Любчо е симпатичен млад мъж. За съжаление, не разбирам защо му пречите да се развива, г-н философе? Подигравате ли се със заболяването му, или само го използвате по същия начин, както си служите и с Баба Марийка – като с опитни мишлета за Вашите експерименти и манипулации? Олигавили сте всичко с Вашата уж състрадателност и уж желание да помогнете, когато всъщност само им вредите.

Б. от Б.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, изказването Ви е пример за Вашата пълна неадекватност - щом и този казус не успявате са схванете. Вие сте функционално неграмотна, другарко. Заслепена сте от злоба и завист. Вие сте феномен на природата и културата, с извинение. По-голям човешки изрод, другарко, от Вас просто няма на този свят... пък може би и на другия.

Павката каза...

Били сме такива някога!

Чудесна новина! С радост посещавам този сайт всеки ден! Поздрави и успех с развитието му! Павел

Неви каза...

Чудесна публикация... С интерес я прочетох! Пожелавам Ви успех с развитието на този блог!
А ти интересуваш ли се от Дигитален маркетинг? Имаме решение за ВАС! Запчонете от тук:


VISEO