Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 9 август 2021 г.

От липса на ерекция ли страдат противниците на Запада, мечтаещи да се върне комунизма - щот демокрацията, другари, ни отне и ерекцията?!


Искам България да е все така „изостанала“ от прогресивна Европа


Ето какво си казахме с моя приятел, който ми препоръча да разгледам този идиотски антизападен и проруско-прокомунистически сайт: 

Аз: Значи тия другари се борят за да си върнат ерекцията? :-) 
Той: Да, да се върнат презервативите от ерага на комунизма, които били изправени... :-) 
Аз: Разбрах. Лозунгът им е: Демокрацията ни отне ерекцията, затова: долу демокрацията, другари! 
Той: Нещо такова. Клуб на "правилно мислещият" пенсионер. Дори да заминат за Северна Корея, няма да си върнат ерекцията. 
Аз: Клуб на тъпанаря! Щот има и млади, които страдат от слаба ерекция и затова са се записали в кварталния клуб по комунизъм. 
Той: Да, да... 
Аз: Ако се озоват в Северна Корея набързо ще забравят и за ерекция, и за секс. От маршируване нема време да се мисли за такива неща... 
Той: Може да ги "похвалиш" в блога и да поканиш твоя критик-русофил да се присъедини към тях... В Северна Корея ще се научат да пасат трева, буквално. Виж сайта и програмата на партията им.


Аз: Ние се смеем, но тия неща не са безобидни. Годишно 50 милиона еврА руснаците раздавали на своите мекерета у нас за да разнасят зловонната "руска правда" из медиите ни. 
Той: Възможно е. Путин доста еврА се разбра, че е давал и на мадам Льо Пен дори. 
Аз: Наглецът Костя Копейкин затуй е толкова щастлив. 
Той: Неслучайно още от времето на Стамболов тия същите мекерета са ги наричали рубладжии. Но тогава рублага е била златна. Сега руснаците се разплащат в евра. 
Аз: Така вербуват своите "приятели" и "поклонници". Излиза, че честни русофили у нас са само умствено увредени нещастници с крайно лоша ерекция. 

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

Едно време презервативите стояха изправени, а сега се огъват. Да ви се не види и демокрацията! Тя ни отне толкова много...

Ангел Грънчаров каза...

Другарката пак превъртя като чу думата ерекция: тя била мъж и при комунизма имала ерекция, отнета и от демокрацията. Пише обаче вулгарни думи и затова не мога да ги пущам щот ще ми оцапа блога...