Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 23 септември 2021 г.

Дали баба Марийка ще бъде принесена в жертва на "тоталното тържество на законността и човечността" в тъй приказната страна Мутроландия?

Ето как тече тъй специфичния (по нашенски!) "диалог" на небезразличните граждани с тъй трудолюбивите иначе труженици на "Социалните грижи" в нашия хилядолетен културен град, в който 89-годишната баба Марийка е съвсем реално заплашена да умре от студ на тротоара и то именно в името на тоталното тържество на законността и на човечността, моля ви се:

На "Социалните грижи" в Пловдив явно не им пречи баба Марийка да умре от студ - в името на тържеството на "пълната законност" в тъй приказната страна Мутроландия?


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

9 коментара:

Анонимен каза...

Баба Марийка избира къде да живее. Из между старческия дом, и домовете на сина и твоя дом тя избира улицата. Уважи избора и.

Ангел Грънчаров каза...

Добре, другарко. Ще й кажа. Искате значи да умре?! Съвсем логично е, щото за вас, комуноидите, човешката личност не значи нищо...

Анонимен каза...

След като НЕЙНИЯТ избор е улицата, какво искаш още?

Анонимен каза...

Вземи я у вас, Грънчаров. Нали имаш и къща в Долна баня.

Анонимен каза...

Искате да умре? Ти да не се каниш да живееш вечно? Всички ще умрем и наше право е да изберем по какъв начин.

Анонимен каза...

Послушай Ники Димов.

Анонимен каза...

Това са пълни глупости, че баба Марийка иска да живее на улицата.
Тя иска да си живее в собствения си апартамент, но се страхува от съседите си.
Улицата с всичките си рискове й изглежда по-безопасна от съжителството с озверелия блок на улица Копривщица 15.

Ангел Грънчаров каза...

Последният коментиращ е прав. Точна такава е истината.

Анонимен каза...

Какво излиза... Има съседи в блока на бабката, има проблем. Има жива бабка, пак има проблем. Тогава, нека Общината да разсели съседите на бабата, за да може тя да ползва целия блок. Толкова ли е трудно разсичането на Гордиевия възел?